TAJEMSTVÍ PENISU: 13 zajímavostí o pánské chloubě* | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

TAJEMSTVÍ PENISU: 13 zajímavostí o pánské chloubě*

Mužský penis je pro muže ozdobou i chloubou. V hospůdkách si pánové tvorstva vypráví často neuvěřitelné báje o své výdrži a výkonnosti. Snad každý kluk si pak někdy své přirození potají měřil a zkoumal.


Banbáni, šulíni, násadky, pindíci, nádobíčka…

● O kolik lze penis prodloužit?
● Jakou rychlostí letí sperma?
● Jak jsou na tom Češi?

Přesto víme o penisu trestuhodně málo. Víte třeba, kolik měří nejdelší a nejmenší penis? Kolik semene vyprodukuje jediný muž za celý život? Znáte jméno slavného muže, jehož přirození je uloženo v petrohradském muzeu? Ne? Pak si buďte jistí, že některá fakta vás určitě ohromí…

1. Délka jako menší sumec

Nejdelší penis světa měří při erekci neuvěřitelných 41 centimetrů. Majitel tohoto obra by se měl brzy dočkat i zápisu do Guinessovy knihy rekordů. Oficiální rekord zatím drží muž, jemuž penis vyrostl do délky 35,6 cm. Nejmenší zaznamenané přirození měl muž, který stěží naměřil 1,15 cm. Mimochodem, průměrný penis má v klidovém stavu 6,35 cm, při erekci pak 15,26 cm.

2. Stejný tvar jako otec, děd, praděd…

Název penis je latinského původu, v doslovném překladu znamená ocas. Jeho velikost a tvar jsou dědičné, takže pokud s ním nejste spokojeni, vyřiďte si to se svými předky mužského pohlaví.

3. Zatraceně rychlá ejakulace

Průměrný muž vyprodukuje za svůj život přibližně 65 litrů semene. To opouští tělo neuvěřitelnou rychlostí – 45 km/h. A kam až semeno dolétne? Nejdelší zaznamenaná vzdálenost je nyní 3,35 metrů. Co říkáte, není to podnětná myšlenka k založení nové »sportovní« disciplíny?

4. Každý druhý onanuje denně

Padesát čtyři procent mužů uvádí, že onanuje denně. Většina z nich pak přiznává, že se kvůli tomu často cítí provinile. Provinile by se asi cítil i bývalý americký viceprezident Nelson Rockefeller (†1979), který zemřel na infarkt právě při masturbaci.

5. Vzrušení během tří vteřin

Nejrychleji se sexuálně vzrušit dokázal pacient jistého amerického sexuologa, který potřeboval k »akci« pouhé tři vteřiny. Rekordu v délce erekce dosáhl čtyřicetiletý muž z Hondurasu, který dokázal »být připraven« 29 dnů. V tomto případě ale nešlo ani tak o slast, jako o poruchu nazývanou priapismus. A tak ho to nejspíš pořádně štvalo…

6. Jak penis »vykrmit«?

Penisu se dá i přidat na objemu, a to injekcemi tukové tkáně. Když už ale překonáte strach z jehly blížící se k penisu, může být i výsledek neslavný. Na mužství se pak mohou objevit různé hrbolky, případně jizvy. Tuk se navíc obvykle po čase stejně vstřebá. Stojí to za tu bolest? Mimochodem, vůbec nejdelší penis má velrybí samec. Jeho přirození měří 2,7 metru.

7. Češi mají v kalhotách průměr

Průměrná délka penisu v Českuje 15 cm, ve Francii 16 cm, Španělsku 13,6 cm, Japonsku 13 cm a v USA 12,9 cm. Pokud se průměrným číslům nepřibližujete, nijak si nezoufejte. Lékaři tvrdí, že pro kvalitní uspokojení partnerky stačí velikost penisu v délce 9 cm.

8. Penis naložený v lákuKliknutím zvětšete

Démonický Rus Rasputin byl proslulý délkou svého mužství, které měřilo úctyhodných 30 cm. Můžete si ho prohlédnout i dnes – je zakonzervované a nachází se v muzeu erotiky v Petrohradě.

9. Víte o rakovině penisu?

Rakovina penisu obvykle začíná v podobě bradavice na žaludu nebo předkožce. Přesná příčina není stále známá, lékaři ale usuzují, že to souvisí s hygienou. Obřezaní muži totiž podléhají rakovině penisu mnohem méně.

10. Sex s vysavačem

Řada mužů hledá pro svůj penis uplatnění i jinde než v ženském klíně. Lékaře ve Spojených státech například znepokojuje fakt, že čím dál více mužů onanuje s pomocí vysavače. Vrásky na čele jim přidělávají hlavně ti onanisté, kteří nedokáží správně nastavit výkon vysavače. Takoví sexuální náruživci se totiž v lepším případě připraví jen o předkožku, v horším si poraní penis tak, že ohrozí jeho funkčnost.

11. Penis lze vykloubit!

I když penis nemá kosti ani klouby, může dojít k jeho obrácení naruby – odtržení penisu od kůže a jeho vklouznutí pod stydkou sponu nebo do šourku. Rozhodně to není banální úraz, naopak jde o velmi bolestivé zranění, které vyžaduje okamžitý chirurgický zásah.

12. Erekce prozrazuje zdravotní stav

Podle vědců může být penis dobrým pomocníkem pro zjišťování celkové kondice každého muže. Jak jste na tom se zdravím, se prý pozná při erekci. Její kvalita je totiž podle britské studie přímo úměrná zdravotnímu stavu majitele penisu. Pokud třeba na vaše tělo útočí chřipka, erekce bude mnohem slabší. Tímto způsobem se prý dají odhalit i choroby, jejichž příznaky jsou jinak nepostřehnutelné. Penis prý nikdy nelže.

13. Zvětšení penisu možnéKliknutím zvětšete

Touha po zvětšení penisu provází muže odjakživa. Proto vznikly jak prapodivné babské recepty, tak seriózní lékařské postupy. Chirurgové dokáží penis operativně prodloužit o 2 – 3 cm. Cena zákroku se pak pohybuje kolem dvě stě tisíc korun. Nutná je však alespoň měsíční sexuální abstinence. Existuje bohužel i riziko, že po operaci už penis nikdy nedosáhne erekce. S takovými drobnosti si zřejmě nelámou hlavu v Indii, kde si někteří muži věší na svou mužskou pýchu závaží. Funkčnost zmíněného orgánu je však po takovém natažení poněkud diskutabilní. Levnější variantou, jak penis o pár centimetrů prodloužit, jsou pryžové návleky, které se dají koupit v každém sex-shopu. Stojí přibližně 700 korun a penis prodlouží asi o 2,5 cm.

ZE SVĚTA PENISŮ

● Brazilští muži své penisy používají nejčastěji. Právě tento národ totiž podle statistik souloží vůbec nejčastěji. Na opačném konci žebříčku se umístili Japonci. A Češi? Ostudu rozhodně nedělají, v Evropě zaujímají na žebříčku milovníků čtvrté místo. Na prvním místě se v evropské žebříčku umístili Maďaři.
● Většina ptáků penis nemá. Sexuální akt probíhá pouhým vzájemným přitisknutím kloak, univerzálních otvorů pro kálení, močení, snášení vajec a vystřikování spermatu. Tak je na tom například i pro svou sexuální aktivitu obdivovaný kohout.
● Jedné německé ženě po smrti jejího manžela chyběl jeho penis tolik, že mu ho po smrti v nemocnici odřízla řeznickým nožem. Uříznuté mužství obalila fólií a vložila do krabičky na svačinu. To ale neuniklo personálu, a ženu zadrželi. „Byl to jeho nejlepší majetek a dal mi hodně rozkoše. Chtěla jsem si ho navždy ponechat, říkali jsme mu náš joystick,“ snažila se žena vysvětlit své počínání.
● Nejplodnějším mužem planety byl zřejmě marocký sultán žijící v 17. století. Dokázal zplodit 888 dětí, z toho 540 synů. Ti dokonce vytvořili zvláštní armádní pluk!

Penisy zvířat platí za lahůdku

Ve specializované restauraci Kuo-li-čuang v Číně můžete dostat k jídlu zvířecí penis či varlata. Někteří hosté si nechávají penis z jelena nebo psa servírovat dokonce syrový, podobně jako suši. Nejdražší lahůdkou je tygří penis, který se ale podle personálu restaurace od jiných penisů chutí nijak zvlášť neliší. Hosté prý jen chtějí ukázat, že na to mají.

23 přezdívek penisů

Pojmenování penis ve skutečnosti málokdo používá. Spíš používáme různé přezdívky, vtípky, dvojsmysly. Tady je přehled těch nejzvláštnějších, které můžete v Česku zaslechnout:
mydloch, kutas, cip, utahovák, udělák, chuj, lofas, moudí, šulín, nádobíčko, bambas, banbán, pindík, pipin, vzrostlá houba, želví hlava, šlechtic, tučňák, násadka, okoun, mazlíček, umělec, krasopisec


* Pozn.: Ne všichni pánové považují svůj penis za chloubu. V takovém případě by text mohl znít: 13 zajímavostí o pánském mindráku.


Autor: (in)

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.