Bartošová zase boduje: Chci mít kakáček a čůráček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošová zase boduje: Chci mít kakáček a čůráček!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Marek Pátek David Kundrát Martin Hykl / Aha)

Už jen pár dní zbývá do startu nové reality show o zpěvačce Ivetě Bartošové (46), která se už poněkolikáté snaží vykřesat z psychických a zdravotních problémů a oživit zašlou slávu. Deník Aha! získal exkluzivní ochutnávku z prvního dílu výjimečného projektu nové celoplošné televize Pětka, který startuje už v pondělí. A už z ní jasné – tohle bude velká show!!!

Kamery mapují den po dni Ivetin aktuální život a odhalí úplně všechno. Třeba i to, po čem Iveta skutečně touží. A není to ani zdraví, svatba, ba ani dítě, nejsou to ani nové botičky... Ze všeho nejvíc si Iveta přeje... Ne, to prostě nemůžete uhádnout!

Iveta se svým »zásadním prohlášením« vyrukovala po cestě do rodného Frenštátu pod Radhoštěm, kam se vydala, aby navštívila tatínkův hrob a představila mu svého nového partnera. Cesta je to dlouhá (cca 370 km) a Iveta co chvíli nutila svého ochránce Josefa Rychtáře (54), který řídil, aby jí zastavil na benzínce, protože potřebovala na WC.

„Jsem z tebe na mrtvici! Každou hodinu zastavovat na čůrání?!“ rozčiloval se cholerik Rychtář. Iveta ale s odzbrojující prostoduchostí opáčila: „Až na to budu mít jednou peníze, pořídím si takový větší auto, kde budu mít kakáček a čuráček! Prostě nebude se muset zastavovat, bude tam toaleta a rychlé občerstvení, abych nemusela k pumpám...“ Ten nápad na dlouhé minuty »odrovnal« jak Rychtáře, tak celý televizní štáb...

Všichni už mě odepsali, říkají, že jsem skončila. Ale v prosinci uděláme skvělý koncert. Lidi budou šťastní a já taky,“ slibuje Iveta. Klapne jí vše podle plánu?



Přečtěte si
vopice3
12. 10. 2012 • 20:37

už jsme asi poslední dobou viděli a slyšeli tolik nesmyslů a tak hrozného chování opilé ženské že už se toho těžko zbaví.Žije jako odstrašující případ co s člověkem udělá alkohol!No necháme se překvapit.

danyka
11. 10. 2012 • 15:08

držím ti palce, opět, asi budu pořád jen držet palce. Zvládneš to, říkám si to pokaždé i teď. Ukaž trotlům, že to zvládneš.

nm48
11. 10. 2012 • 12:21

který debil to obézní prasátko pořád se snaží prosadit ta je už dávno stracená akorát srazí sledovanost

zadnice
11. 10. 2012 • 12:16

Souhlas!!!

jiriforman
11. 10. 2012 • 11:31

Ajajaj. Ono už ani *** se nedá napsat s tečkou mezi pí a ča. Hillarko, to jsi podplatila cencora, ty stará krá.vo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.