PROSTŘENO u Jany: Nechutný dezert skončil v koši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO u Jany: Nechutný dezert skončil v koši!

Prostřeno v Severních Čechách
Prostřeno v Severních Čechách (TV Prima)

Jana se ve svém menu snažila zúročit zkušenosti z Německa, kam odešla za svou láskou. Vařila tak u své sestry ze zahraničních polotovarů.

Středeční hostitelka se od počátku nepovažovala za favoritku a v kuchyni zmatkovala. Náladu jí příliš nezvedla samozvaná mrcha Alena, která se rozhodla, že bude všem škodit. „Alča první den uvařila a teď už jede po všech,“ vystihla její chování Jana.

Alena si ale nejvíce posvítila na Stefanii, protože nemůže vystát její pozitivní přístup k životu. „Ty jsi takový pozitivista, optimista. Já jsem od tebe neslyšela ještě nic negativního,“ nechápala Alena, která je přesvědčená o tom, že s takovou povahou člověk v dnešní době nemůže přežít.



Stefanie to s ní ale zkusila po dobrém a nabídla jí přátelství, které Alena odmítla s odůvodněním, že s takovým člověkem se ona rozhodně stýkat nebude. „Ten její charakter klesá opravdu hodně nízko. Tak nízko, že ponižuje sama sebe,“ reagovala Stefanie.

Největší příležitost ke kritice dostala Alena v závěru večera, kdy se hosté nedočkali slíbených vaflí. Janě se totiž nepovedlo těsto a dezert skončil v koši. Naštěstí měla při ruce polotovar, který jí nejednou zachránil krk. Když šlo o přílohu k hlavnímu chodu, také sáhla po knedlících v pytlíku.

Jak se vyhrotí spor Aleny a Stefanie? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
jity
11. 10. 2012 • 10:54

Alena včera prohlásila, že chce tu Stefanii vyprovokovat, potřebovala by naflákat držku. Je to nebetyčný tele. Myslím tu Alenu, když ji vidím, tak mi svědí ruka, na té bych si pochutnala a to se neperu.

atramka
11. 10. 2012 • 10:03

Alena je protivná zubatá koza a je naozaj poriadne zamindrákovaná a protivná.

anolinka2
10. 10. 2012 • 20:15

Je šílená a má tu hubu fakt hroznou,zamindrákovaná pinda,doufám ,že do tý zubatý huby dostane a bude pokoj.

jity
10. 10. 2012 • 13:38

tam vybrali schválně, aby si lidé měli o čem povídat. Je to zamindrákovaná a zlá osoba. Rodiče zanedbali její neléčený předkus a možná proto je tak zlá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.