PROSTŘENO: Dění v severních Čechách rozvíří mrcha Alena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Dění v severních Čechách rozvíří mrcha Alena!

Alena
Alena (TV Prima)

Hvězdou tohoto týdne bude pondělní hostitelka Alena (27). První den bude její chování ještě v normě, ale poté půjde tvrdě po výhře…

Alena přiznává, že žárlí na svého o pět let mladšího partnera, a její vlastnosti nejsou zrovna ideální. „Asi jsem mrcha. Když se ke mně někdo chová tak, jak nechci, tak mu to vracím dvojnásobně,“ uvedla se v televizi.

Soutěžící se tedy mají na co těšit. Přestože její řecké menu přijali bez větších výčitek, Alena si vždy najde důvod k nepřátelství. Nejvíce spadeno má na Stefanii, která je podle ní příliš pozitivní.

Napětí mezi oběma dámami se pořádně vyhrotí a nebude scházet moc k tomu, aby došlo na facky. „Tvoje ego je tak malý, že bych ho ani nezašlápla,“ vmete Stefanie Aleně do tváře.

To ale předbíháme, protože první večeře tohoto týdne bude relativně nekonfliktní. Sledujte mrchu Alenu už dnes v Prostřenu na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
jity
9. 10. 2012 • 13:41

chudák holka, kdyby upadla tak odře parkety. Tak uvidíme jak se bude chovat, prý to pořádně rozjede na své spolustolovníky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.