Homola vpálil Rolins: Škodíš Lauře víc než moje drogy, jsi nemocná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Homola vpálil Rolins: Škodíš Lauře víc než moje drogy, jsi nemocná!

Matěj Homola
Matěj Homola (Marek Patek / Aha)

Zpěvák Matěj Homola (39), otec čtyřleté Laury, jejíž matka Dara Rolins spřádá proti Homolovi plány na nadcházející soud o opatrovnictví, vrací protiúder až ze Španělska! „Lhát, překrucovat fakta, osočovat všechny a všechno…,“ rozepsal se zpěvák na Facebooku.

„O střídavé péči v plném znění s jeho bohémským viděním reality, zázemím a zlozvyky, nemůže být ani řeč,“ narážela Dara na Matějovy drogové excesy, kvůli kterým je ochotna sebrat mu Lauru úplně. Jenže to si otec rozhodně nechce nechat líbit!

„Manipulovat s veřejným míněním ku svému prospěchu vždy byla a je jediná silná stránka DR! Pro slávu a popularitu jsou prostě někteří lidé schopní udělat cokoliv,“ míní Homola a na Daře také nenechává nitku suchou: „Takoví lidé jsou svým způsobem nemocní a zaslouží si spíš lítost. A je mi velmi líto, že v tomto prostředí má vyrůstat moje dcera. Je to pro její vývoj mnohonásobně ničivější, než když já si dám někde jointa,“ uzavřel celou věc Homola, který je připraven bojovat o svou jedinou dcerku všemi možnými prostředky.



Přečtěte si
margarethka
5. 10. 2012 • 13:22

jak chce to dítě vychovávat? a Když jezdí po koncertech, tak jí bude tahat s sebou? a pak ty cesty do Indie, s batohem na zádech, bude jí tahat i tam? a vůbec je mi té Laury líto, vždyť je tak hezká holčička. Neměl si s ní upíchávat dítě, když je DR mediálně známá osoba a jemu tohleto vadí

hejhej
5. 10. 2012 • 13:03

Za rodiče děti nemohou.Homola je od pohledu nesympatický.Vypadá jako stále nedonošený. Divím se Darině,že s ním chtěla mít dítě.

anezat
5. 10. 2012 • 12:44

ještě že neumí zatím číst. Je to trapárna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.