Ornella má políčeno na Rytmuse! Daro, dopadneš jako Partyšová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella má políčeno na Rytmuse! Daro, dopadneš jako Partyšová!

Ornella chce Rytmuse!
Ornella chce Rytmuse! (koláž Ahaonline.cz)

Tažení Ornelly Štikové (19) po bohatém ženichovi stále pokračuje. Když jí to nevyšlo s Josefem Koktou (55), ani Tomiem Okamurou (40), vyhlédla si rappera Rytmuse (35). A už podnikla první krok k tomu, aby jej ulovila!

Zbohatlická dcerka chce stůj co stůj stát po boku slavného muže a udělá pro to vše. Sotva rozvrátila manželství Partyšové a Kokty, políčila si na další hvězdný pár. Pokud půjde Ornelle vše podle plánu, bude to Dara Rolins, kdo brzy zapláče. Vyhlédla si totiž Rytmuse, který by se jejím rodičům moc líbil.



Ornellu zaujala Rytmusova fotka v jeho drahém autě a na facebooku mu dala svým »like« nenápadný podnět, aby navázali přátelství podobně jako s Koktou. Právě manžela Parytšové loni oslovila na sociální síti a nevinná konverzace přerostla v sex a její těhotenství.

Rytmus je ale pro Ornellu mnohem větším lákadlem, než zkrachovalý podnikatel Kokta. Netají se svou zálibou v luxusním zboží a na kontě má dostatek prostředků, aby si Ornella žila jako v pohádce, aniž by hnula prstem. Nedávno se svěřila, že její nápadník musí mít k dispozici minimálně tři miliony korun, což Rytmus bez problému splňuje. Navíc si rozumí s dcerou Laurou od Dary Rolins a s velkou pravděpodobností by se postaral i o Koktova potomka.



Dara by si teď na svého partnera měla dávat obzvláště pozor, protože zbraně devatenáctileté Ornelly jsou nevyzpytatelné. Podlehne jí i Rytmus?

 





Přečtěte si
franckajagrova
5. 10. 2012 • 15:33

nárokům Ohlodaly Štětkové : Názor : Drahá slečno Štiková, se zájmem jsem si přečetl Váš rozhovor. Předpokládám, že po světě chodí spousta žen s podobnými nároky, jaké máte Vy. Dovolte mi proto prosím zanalyzovat Vaši situaci z pohledu profesionálního investora. Můj roční příjem je více než 500 tisíc dolarů, což splňuje Vaše požadavky, snad mi tedy všichni budou věřit, že se tady pouze nesnažím "zabít" čas. Z mého pohledu profesionála je svatba s Vámi špatné rozhodnutí. Důvody jsou velmi jednoduché, jak ihned vysvětlím: 1) Když pomineme detaily, pokoušíte se směnit "krásu" za "peníze": Osoba A poskytne krásu a Osoba B za to platí, což je fér. 2) Bohužel, je tu jeden velký problém: Vaše krása bude mizet, zatímco mé peníze nezmizí jen tak, bez důvodu. Faktem je, že můj příjem se bude pravděpodobně každý rok zvyšovat, zatímco Vy nebudete s přibývajícím věkem krásnější.

zadnice
5. 10. 2012 • 13:21

Jdi šlapat do Perlovky, na víc nemáš!!!

franckajagrova
4. 10. 2012 • 23:48

slečna "no to je jasný,prostě " ! Která se navíc za každým druhým slovem roztlemí a žvejká jako kráva !

klidek.pianko
4. 10. 2012 • 23:37

nestraš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.