Ornella hledá chlapa: Pod tři miliony nejdu, pánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella hledá chlapa: Pod tři miliony nejdu, pánové!

Ornella by po boku chudáka žit nemohla. Prý by zemřela.
Ornella by po boku chudáka žit nemohla. Prý by zemřela. (Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, Marek Pátek)

Každé slovo, které Ornella Štiková (19) vypustí z úst, je perla! Teď se kupříkladu svěřila s tím, že kdyby jí měl živit otec jejího dítěte Pepa Kokta (55), tak by nejspíš umřela. Podle ní musí mít chlap na kontě pěkných pár milionů. Tři jsou ale málo...

Další várku pikantností se rozhodla pustit do světa prostřednictvím pořadu Limuzína s Mírou Hejdou. V něm dnes večer prozradí, že samozřejmě věděla, že je Pepa ženatý s Gábinou Partyšovou (34), ale že s ním přesto rok spala.

„Vadilo mi to, ale viděla jsem, že je nešťastný. Kdyby to byla šťastná rodina a všichni se milovali, tak bych rozhodně nechtěla rozbíjet rodinu,“ řekla Ornella Hejdovi a rozpovídala se i o tom, kolik by měl mít na kontě muž podle jejího gusta.



„Kdyby tam byly nějaké milióny, bylo by to fajn, takové tři milióny by ale byly hned pryč,“ rozhodila rukama Ornella, která si nejspíš myslí, že i rostoucím bříškem se o ni bohatí chlapi budou prát. Přiznala rovněž, že její účty jsou teď výhradně na jejích rodičích. Prý, pokud by měla být závislá na Pepovi, tak by umřela. Další perly z úst blonďaté skandalistky můžete slyšet už dnes večer v Limuzíně s Mírou Hejdou na TV Óčko.



Přečtěte si
franckajagrova
4. 10. 2012 • 01:41

Ornella osočila už 3 mediálně známé muže,že s nima něco měla..jeden se k tomu nevyjádřil (a pochybuju,že jí někdy v životě viděl a možná ani zatím o jejím osočení neví-jde o tenistu Radka Štěpánka,s kterým měla něco mít před čtyřmi lety i když byl v té době už zadaný) a druhý to popřel (Okamura)..a Kokta uvěřil jejím lžím,že bere antikoncepci ! Takže tak..kdyby šlo o jednoho chlapa,mohla to být náhoda,ale když už jich osočuje tolik..a všichni jsou jako na potvoru mediálně známí..náhoda ? Silně pochybuju ! Měla údajně i neznámé partnery a jak vidíte,těmi se nikde v médiích nechlubí..vždy ji šlo údajně jen o majetek,nebo o možnost zviditelnění..skoro ve 20 letech už má člověk většinou trochu jiný mluvený projev..pokud není mentálně retardovaný..ten její odpovídá 12letému dítěti..zviditelňovat se snažila už před časem na Okamurovi,což se jí nepovedlo,tak šla po jiné "rybě" ! Jinak včas pochopila,že s jejím obličejem a postavou z ní nikdy modelka nebude,tak zkusila přijít ke slávě poněkud přízemnějším způsobem..Kdyby jí bylo 15 let..ale v jejím věku je kalkul jasný ! A otěhotnět jen kvůli slávě,je opravdu ubohost nejhrubšího zrna !

jikar
3. 10. 2012 • 10:24

DOBYTKU, přečti si konečně pravidla!!!

jiriforman
2. 10. 2012 • 19:32

Beďar mezi ušima zvaný p.r.d.e.l..hillarka má svoje erotické představy. Tobě už hrabe z toho, že tě nikdo nechce vyš.ukat.

p.r.d.e.l..hillarka
2. 10. 2012 • 13:20

Nebo dráždit formana, když si dáš před kolibříka velikánskou lupu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.