Bůh ochraňuj diváky! Iveta Bartošová bude televizní hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bůh ochraňuj diváky! Iveta Bartošová bude televizní hvězdou!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

Iveta Bartošová (46) chystá další z návratů, které posledních pár let končí tvrdými pády až na dno. V nově vznikající televizní stanici bude mít tu čest hned první večer dělat společnost divákům více než hodinu. Jak to může dopadnout?

Zpěvačka, která se jako nezničitelný Terminátor vždy zvedne po další a dalším pádu, bude mít v televizi dokonce dva pořady, jak uvádí server Super.cz. Iveta se totiž dala dohromady s novou televizí, kterou plánuje v říjnu spustit miliardář Měkota. A právě Bartošová má být hlavní hvězdou prvního dne vysílání.

První z pořadu bude pojednávat o životě Ivety a všem, co ho provázelo. V druhém bude živě odpovídat na dotazy diváků. Jak to dopadne? Doufejme, že jinak než slzami a dalším zhroucením Ivety Bartošové.





Přečtěte si
hejhej
30. 9. 2012 • 20:37

Bartošová má samé bolístky",bříško,ramínko,milence,krabičáček,vodečku.Nemá penízky,nikdo jí nechce dát nic zadarmo,nikdo za ní nechce platit dluhy.Pak musí jenom ležet a "přemýšlet",jak přijít bez práce k penězům.

atramka
30. 9. 2012 • 19:21

nestrapňuj sa ešte viac, veď o tvojom poondiatom živote sa dajú písať romány, fakt ber ohľad na svojho syna. Zase chceš byť ľudom na posmech? Uvažuj- ale čím že??

alex321
29. 9. 2012 • 20:31

Přesně, měla jen HLÁSEK, některé písničky se daly, ale to byl rozsah max. 1,5 - 2 oktávy, a to se už škrtila dolů i nahoru.. a navíc už víc jak 10 let nezpívá, jen se válí a vymlouvá na všecko možné, prostě není zpěvačka a ani moc nebyla... je to jen notorka a šašek, co žije v bludu a za kačku se dokáže ztrapnit před národem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.