Agáto, čí je to ruka? Co tomu řekne tvůj milenec Prachař? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáto, čí je to ruka? Co tomu řekne tvůj milenec Prachař?

Agáta Hanychová při focení kalendáře.
Agáta Hanychová při focení kalendáře. (Foto Aha! - Zbyněk Pecák)

Kdo může beztrestně sáhnout Agátě Hanychové (27) pod bundu a osahávat jí ňadra? Tenhle obrázek pochází z úterního poledne a modelku si takhle nelaskal její aktuální přítel Jakub Prachař (29)!

Snímek vznikl během focení kalendáře v Ratajích nad Sázavou. Peníze se holt musí vydělávat, ať máte doma novou lásku, nebo se s bývalým partnerem zrovna handrkujete o dítě. A to Agáta zatraceně dobře ví. Přestože nebylo zrovna teplo, svlékla se a svůdně kroutila na kolejích i v železničním tunelu.

Na kalendáři pro AŽD, který fotila, se podílel i modelčin dvorní fotograf Jaroslav Urban. A tím se dostáváme i k tomu, čí ruka si potěžkala Agátino levé ňadro. No jen doufejme, že Prachařovi nebude více než přátelský vztah fotografa s jeho přítelkyní vadit. Nebo snad ano, Jakube?

AHA! ODHALILO I DALŠÍ TAJEMSTVÍ AGÁTY HANYCHOVÉ! A TA BYLA VZTEKY BEZ SEBE, KDYŽ TO ZJISTILA. PODROBNOSTI NAJDETE VE STŘEDEČNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ AHA!





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.