Naděžda »Halina« Krupská zase řádila: Opilá namol zaútočila na modelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Naděžda »Halina« Krupská zase řádila: Opilá namol zaútočila na modelku!

Naděžda má nová prsa. Na Halinu ale stejně zdaleka nemá.
Naděžda má nová prsa. Na Halinu ale stejně zdaleka nemá. (Martin Hykl, Epilace Praha)

Šílená travesti umělkyně a zdařilá imitátorka Haliny Pawlowské (57) Naděžda Krupská (34), by si měla začít dávat pozor na to, kolik alkoholu zkonzumuje. Když totiž minulý týden dorazila ve značně podroušeném stavu na večírek, úplně se přestala ovládat!

Její zběsilé řádění, které odnesla nebohá modelka Tina Křížová (21), zastavili až Naděždini duchapřítomní přátelé. Hned jak Krupská do baru dorazila, nešlo si nevšimnout, že je ve velice vzletné náladě.

„Dala jsem si pár panáčku, co je na tom?“ blekotala omámená Naděžda. To ale zatím ještě nikdo netušil, že se jí v hlavě rodí přímo ďábelský plán! V momentě, kdy to vůbec nikdo nečekal, popadla rozdováděná Krupská hadici se sifonem a začala »pálit« po vyjevené modelce spodního prádla Tině!

Ta byla v mžiku mokrá jako myš, ale nakonec uznala, že bláznivý nápad »pošahané« Naděždy měl něco do sebe. To ocenili také přítomní pánové, kteří mohli na prsaté modelce v baru Single´s oči nechat!





Přečtěte si
denia
12. 9. 2012 • 11:11

by téhle opici Krupské měl přivést lahvinku z Haviřova.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.