Pavel Vítek ve VIP Prostřenu: Maso mu sežrali psi! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel Vítek ve VIP Prostřenu: Maso mu sežrali psi! +VIDEO

Pavel Vítek vařil pod šíleným tlakem...
Pavel Vítek vařil pod šíleným tlakem... (TV Prima)

Zpěvák Pavel Vítek (49) je známý svou vášní pro cestování, a to se taky odrazilo na jeho menu, které připravil pro své hosty pořadu VIP Prostřeno!. Jenže cizokrajné suroviny a další ingredience ho stály pěkný balík peněz. Za nákup utratil 1500 korun, a to ještě půlku surovin nasbíral na své vlastní zahrádce!

„Přiznám se, že to bylo náročné, bál jsem se, že to nestihnu, byly to hrozné fofry. Člověk vaří před kamerami úplně jinak, než kdyby doma hostil desítky lidí,“ přiznal se Aha! zpěvák, kterého bohužel potkala jedna kulinářská nepříjemnost.

Jeho osmdesátikiloví hafani-bullmastifové mu sežrali maso, které měl připravené pro »Pilarku«, fotografa Vana a pejskařku Janu Šulcovou! „Ve finále jsem toho odřezal tolik, že víc než hosté toho měli mí psi, kteří asistovali v kuchyni,“ smál se Vítek.

Barmské krevety v pálivé omáčce

Ingredience: 2 hrubě nakrájené středně velké cibule, 2 lžíce rajského protlaku (bez konzervantů), 1 lžička mletého koriandru z Káhiry, ½ lžičky kurkumy koupené v Barmě, 1 lžička práškového chilli, 2 středně velké čerstvé feferonky z vlastní zahrádky, 3 lžíce nasekaného čerstvého koriandru − také ze zahrádky, 2 lžíce citronové šťávy, sůl podle chuti, olivový olej, 12 uvařených a oloupaných krevet (nejdražší položka receptu − cca za 200 korun), čtvrtky limety.

Postup: Cibuli, rajský protlak, mletý koriandr, kurkumu, chilli prášek, feferonky, koriandr, citronovou šťávu a sůl dejte do mixéru a mixujte asi minutu. Pokud se vám zdá umixovaná hmota příliš hustá, rozřeďte ji trochou vody. Na pánev wok přidejte rozmixovanou směs koření a přidejte krevety. Ozdobte zbytkem čerstvého koriandru a čtvrtkou limety.

Video se připravuje ...

Co všechno pro své hosty připravil? Světová kuchyně!

Barmské krevety v pálivé omáčce - Cena 550 Kč

Estonská dýňová polévka - Cena 200 Kč

Africký kotlík - Cena 600 Kč

Karlštejnský domácí jablečný koláč - Cena 150 Kč



Přečtěte si
britva
24. 8. 2012 • 21:06

tfuj tajxl

winterfreshka
23. 8. 2012 • 12:10

Nejpříjemnější a nejpřirozenější+Vano .Pilarka namyšlená,ctižádostivá,arogantní husa,Šulcová méně motorická a zábavná.A kolik dali za suroviny je snad každého věc.Když jsem viděla blivajsy VIP Kořínkové,pokoušel se žaludek o jeho vyvrhnutí obsahu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.