Miroslav »žumpa« Kalousek podle Skokana: »Blbečku..., č*ráku, rozbiju ti hubu!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miroslav »žumpa« Kalousek podle Skokana: »Blbečku..., č*ráku, rozbiju ti hubu!«

Kalouskův telefonát zaskočí i ty nejotrlejší z nás.
Kalouskův telefonát zaskočí i ty nejotrlejší z nás. (Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, ČTK)

Ministrovi financí Miroslavu Kalouskovi (51, TOP 09) podle expertů i pouhých laiků už začíná šplouchat na maják. Veřejným vystoupením někdejšího drsňáka české politiky v poslední době vládnou emoce a tiky v obličeji. A to, že je jeho chování ostudou i v zákulisí, prokázal poslanec Petr Skokan (49, VV), když se vytasil s nahrávkou telefonátu, v němž mu Kalousek velmi sprostě nadával.

Telefonát mezi dvěma politiky proběhl údajně v září loňského roku poté, co Skokan esemeskami upozornil novináře na fakt, že ministr na ulici nafackoval drzému mladíkovi.

Do telefonu spustil Kalousek takovou salvu sprosťáren, že když Skokan přepis včera četl nahlas ve Sněmovně, nejen dámy, ale i přítomní pánové se červenali. Konverzace se totiž hemží slovy jako »čůrák« a »debil«, a ministr v ní navíc vyhrožuje Skokanovi, že mu »rozbije hubu«.

Tolik k telefonátům muže, který v souvislosti s vyšetřování případu exmimistryně obrany Vlasty Parkanové (TOP 09) a předražených letounů CASA dokonce volal policejnímu prezidentovi Petru Lessymu a vyhrožoval mu. Ačkoliv Kalousek popírá Lessyho tvrzení, poslanci říkají, že nátlak po telefonu je u něj běžná věc.

„Vždyť on volá někomu každý den! Já mám také jeho esemesky v mobilu, akorát o nich veřejně nemluvím. Vyhrožovat, napadat, to je prostě jeho styl práce,“ rozlítil se místopředseda Sněmovny Lubomír Zaorálek (ČSSD).

Šéfka Legislativní rady vlády Karolina Peake (LIDEM) se včera naopak potutelně smála, jako by se konečně ukázala pravda. I jí totiž v minulosti měly chodit »negentlemanské« a sprosté zprávy od Kalouska, jejichž existenci ministr popíral.

Bezpečnostní výbor: Nečasi, dej mu padáka!

Sněmovní bezpečnostní výbor včera vyzval hlasy opozice premiéra Petra Nečase (ODS), aby prezidentovi Václavu Klausovi (71) navrhl odvolání ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09).

Podle nich jsou Kalouskovy aktivity v souvislosti s případem letadel CASA v rámci demokratického právního státu nepřípustné.

Koaliční členové výboru opustili před hlasováním jednací sál. ČSSD už ohlásila, že chce vyvolat další hlasování o vyslovení nedůvěry vládě.

Premiérův syn Ondřej Nečas: Má z Kalouska srandu!

Premiér Petr Nečas (47, ODS) je proslulý svojí schopností dlouho mluvit, ale diplomaticky nesdělit téměř nic. Jeho syn Ondřej (25) se v tomto ohledu nepotatil.

Zřejmě v reakci na zmíněný sprostý telefonát dal na svůj facebookový profil opravdu drsnou představu toho, jak by to vypadalo, kdyby Miroslav Kalousek pracoval na dispečinku firmy nabízející kabelovou televizi. I z toho lze soudit, že na rozdíl od táty má »malý« Nečas smysl pro humor!



Přečtěte si
knkn
23. 7. 2012 • 23:05

Plně souhlasím i s tím jeho švagrem. Navíc mám pocit, že z dosud nezjištěných příčin měl přijít o život i jeho synovec, kterého našli mrtvého v lese! Nevíte o tom někdo něco bližšího ? Viděl jsem to tehdy v telce !

knkn
23. 7. 2012 • 23:03

Ještě se nám nepchlubil, kolik dali s Nečasem jidášce Pí-č za její zra-du na voličích ??!!!

hillaarkaa
20. 7. 2012 • 18:44

Tipuji to na skéro-s lysohlavem.Prostě takový bič boží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.