Chlípný ředitel školy Igor Krupka: Konečně se přiznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chlípný ředitel školy Igor Krupka: Konečně se přiznal!

Fotografie
Fotografie (internal)

To byl ale fofr! Jen čtyři dny poté, co deník Aha! zveřejnil snímky z erotických filmů, na kterých ředitel Základní a mateřské školy Tyršova Praha 5 Igor Krupka (53) bičuje nahé dívky, byl z funkce sesazen!

Přestože se sám ředitelování nechtěl vzdát ani po několikátém vyzvání a dlouho zapíral, radnice Prahy 5 ho včera odvolala. Nebylo to přitom vůbec jednoduché.

„Nechceme, aby děti chodily do školy, kde je ředitelem člověk podezřelý z takovýchto aktivit. Pokud dojde na soudní při, tak se jí nebojíme, dokonce bychom za ní byli rádi. Věříme, že výklad zákona je na naší straně,“ řekl včera Miroslav Zelený, zástupce starosty Prahy 5.

Zároveň v celé kauze padlo ze strany radnice trestní oznámení, protože není jasné, zda mezi bičovanými dívkami nebyly i nezletilé dívky. „Chceme, aby to prověřily orgány činné v trestním řízení,“ uvedla radní Naděžda Kratochvílová. Šokovaní rodiče si konečně oddechli...

A sám Igor Krupka teprve po nátlaku zanechal lhaní a potvrdil, že na fotografiích je opravdu on. Za své tak vzala jeho výmluva z minulého týdne, že se do erotických snímků s násilným obsahem dostal nevědomky.

Měli se mu tak údajně mstít bývalí žáci, kteří ředitele do filmů umně namontovali. Záběry, kdy drží rákosku a vyplácí nahé slečny, na které Aha! jako první upozornilo, již ale nebyl schopen vysvětlit.

Autor:  ajd

Přečtěte si
hillaarkaa
17. 6. 2012 • 09:49

Ty musely mít ale kachní žaludky Ty by za bůra braly i formana s lysohlávkem

nyxx
13. 6. 2012 • 12:59

je vidět i takový pan ředitel musí mít nějakého koníčka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.