VIP trapasy: Dalibor Janda selhal při sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIP trapasy: Dalibor Janda selhal při sexu!

Dalibor Janda má nepúříjemný sexuální zážitek
Dalibor Janda má nepúříjemný sexuální zážitek (rádio Bonton)

Trapasy se nevyhýbají nikomu, ani slavným nebo váženým osobám. Při sexu, v zaměstnání nebo při nákupu, všude se mohou stát terčem náhody, jakou umí připravit jen život sám.

Zpěvák Dalibor Janda neměl o přízeň ženského pohlaví nikdy nouzi, a zřejmě i proto mu utkvěla v paměti i nepovedená milostná epizoda s jednou pohlednou dívkou z Valašska. „Tenkrát jsme spolu chodili krátce a ten den mělo dojít i k našemu prvnímu milování. Alespoň tak jsem si to naplánoval,“ směje se po letech Dalibor.

Na vhodném místě u lesa si tehdy milenci rozprostřeli deku, ale když mělo dojít na věc, Dalibor se náhle posadil. Místo vášnivého sexu začal nepřetržitě kýchat, otekly mu oči a dostavily se alergické reakce na polní rostliny. „Oči mi v krátké době zčervenaly a nos opuchl. Rýma mě totálně vyřadila z činnosti,“ vzpomíná na své selhání Dalibor. Zklamanou dívku prý potom již nikdy neviděl.






Autor:  Jaroslav Benda

Přečtěte si
ivoadler
31. 5. 2012 • 11:07

jako stehno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.