Rathova první noc ve vězení: Strkali mu prsty do konečníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rathova první noc ve vězení: Strkali mu prsty do konečníku!

Davida Ratha úsměvy ve věznici přešly...
Davida Ratha úsměvy ve věznici přešly... (Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, Martin Přibyl, Martin Pekárek, Karel Kopáč)

Z luxusu svého domu v Hostivicích musel David Rath do vazební věznice v Litoměřicích a nic příjemného to nebylo. Nejen že musí čelit nepohodlí vězeňské cely, ale i nepříjemným procedurám.

Co se děje poté, co se za obviněným člověkem zavřou dveře vazební věznice? To zjišťovala MF Dnes od bývalého trestance, který prošel stejnou procedurou, jako musel projít i David Rath obviněný z přijímání úplatku a poškozování zájmů Evropské unie.

Podle Mladé fronty absolvoval Rath ze všeho nejdřív zdravotně-bezpečností prohlídku, kdy se musel svléknout do naha a dozorce prozkoumal jeho tělo, zda něco nepašuje. Kontroloři se u toho dívají pod přirození a následně pečlivě prstem prozkoumají i jeho konečník zevnitř.

Na tuto vězeňskou rutinu se může bývalý poslanec David Rath těšit kdykoliv bude věznici opouštět k soudu a od soudu se zas vracet. Játra s rýží k večeři a budíček v 5,30 tak zřejmě není zdaleka to nejhorší, co v litoměřické vazební věznici zažívá.

Davd Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE



Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.