Ples v Opeře 2012: Rosnička Vítová se opila! Kiera Chaplin pokazila úvodní tanec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ples v Opeře 2012: Rosnička Vítová se opila! Kiera Chaplin pokazila úvodní tanec!

Rosnička Vítová tančila s kamarádkou bez střevíčků jako divoženka.
Rosnička Vítová tančila s kamarádkou bez střevíčků jako divoženka. (Aha! – David Kundrát, hermina.cz)

Ani desítky demonstrantů s transparenty svým křikem nezabránily tomu, aby v české metropoli proběhl další Ples v Opeře. Jeho hlavní hvězda, vnučka slavného komika Charlieho Chaplina (†88), ale pohořela!

Modelka a herečka Kiera Chaplin (29) zakopla na schodech, šlapala si při tanci na šaty a ukázala modřiny.

Bývalá »rosnička« Romana Jákl Vítková (34) se pro změnu opila a krmila nemocnou Simonu Krainovou (39) a zprávařka Michaela Ochotská (27) zase vrkala v lóži se svým milencem.

Kiera Chaplin, která oblékla šaty z módního domu Dolce & Gabbana za 90 000 korun, nebyla po celý večer ve své kůži. Před startem plesu málem upadla na schodech. Když pak s Janem Onderem (27), známým ze StarDance, tančila úvodní valčík, neustále si šlapala na šaty. V polovině dost prkenný tanec vzdala a odešla do své lóže.

Nešlo si přitom nevšimnout, že má na levé ruce modřiny. Kieře pak dělal společnost zástupce ředitelky plesu Miro Šimonič. „Můj snoubenec musel kvůli pracovním povinnostem zůstat v New Yorku,“ řekla deníku Aha! Chaplin, jejíž partner Alexandre de Basseville pracuje jako burzovní makléř.

Bez svých chlapů dorazily i exrosnička Romana Jákl Vítová a Simona Krainová. Měly společnou lóži a velmi si rozuměly.

S přibývajícími skleničkami alkoholu se dokonce Romana rozhodla, že Simonu nakrmí specialitami inspirovanými dobou Rudolfa II.

„Manžel je v Laponsku, tak jsem přišla s kamarádem,“ prozradila nám Krainová, kterou doprovodil producent jejích kalendářů Ladislav Novák. Když pak modelka odešla po tombole (ve které nic nevyhrála) domů, lapila Nováka již velmi společensky unavená Vítová a šla s ním tančit. Na parketu vydržela Romana dlouho. Dokonce se na to i zula…

Se svým přítelem, podnikatelem Michalem Exnerem (34), naopak přišla moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská. Jakmile pár zmerčili fotografové, ihned dávali ve své lóži najevo, jak se mají rádi…



Přečtěte si
elis3
28. 2. 2012 • 20:03

Nemůžeš odpovědět na můj příspěvek dole, tak se rveš mezi jiné, že.Jako ta tvá jetá hajzl***, raději si ji vyndej, určitě už seš odřenej!!!!

elis3
28. 2. 2012 • 19:34

Moc dobře jsi nerozuměl. Tu štětku, kterou si rveš každý večer mezi půlky, tak tu nech doma, mám zcela novou a po vyčištění WC ti jí věnuji jako mzdu!! Každému, co jeho jest. Hnůj k hnoji, tedy k tobě, bohatý!!!!

elis3
28. 2. 2012 • 17:46

Víš co se říká? Ubožák podnikatel hloupý, kdo si tu cvičenou opici koupí!!!!!!!!!! Já bych si tě pronajala na úklid hajzlíků. Se štětkou to prý dobře umíš

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.