Obvinění modelky Kovaříkové: Drogy a prostituce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Obvinění modelky Kovaříkové: Drogy a prostituce?!

Tohle tělo už nepatří jen Nedvědovi. Veronika Kovaříková, jak ji pánbůh stvořil.
Tohle tělo už nepatří jen Nedvědovi. Veronika Kovaříková, jak ji pánbůh stvořil. (super.cz, Profimedia, ara)

Ke slavným »hokejkám« pěkné sexbomby prostě patří a liberecký matador a životní labužník Petr Nedvěd (40) už poznal něco modelek!

Byl i ženatý, ale jeho vztah se světovou topmodelkou Veronikou Vařekovou (34) dlouho nevydržel a ona si teď užívá po boku ještě většího boháče – dědice impéria Fiat Lapo Elkanna (34).

Zato Nedvědova další bejvalka – modelka Veronika Kovaříková (27) – údajně spadla až na samé dno společnosti, bohužel…

I Kovaříková měla ve světě modelingu solidní renomé, nafotila mnoho kampaní, mj. i na luxusní prádélko La Perla, sama si vydělala miliony. A další jí mohl poskytnout Nedvěd, s nímž prožila bouřlivých pět let. Ve volném vztahu se rozcházeli a zase dávali dohromady. Dnes se ale krásná přerovská brunetka toulá po Americe a prý se tam živí bez prádla.

„Ještě v listopadu žila u Nedvědovy matky. Teď objíždí soukromé večírky v New Yorku a New Jersey, na kterých dělá striptýz a je k mání i jako placená společnice. Je call girl, tančí a svléká se,“ tvrdil serveru super.cz Veroničin expřítel Honza.

A aby toho nebylo málo, jede prý těžce v drogách! „Když byla ještě na kokainu, šlo to. Ale jak začala užívat pervitin, už to nebyla ona,“ nechápe Veroničin někdejší milenec Honza. Donedávna jí prý posílal za oceán apanáž, 1500 dolarů týdně, ale ona už si je nevybírá.

Patrně se její »kasičce« vede dobře... „Já už s ní nejsem tři roky a jediné co vím, je, že se měla vrátit do New Yorku,“ řekl Nedělnímu Aha! Petr Nedvěd.



Přečtěte si
lukreciaborgia
26. 2. 2012 • 22:17

Za chvíli se objeví v TV jako hlasatelka nebo moderátorka.Tam berou takové fejky.TV je taková sociálka.Když tě v uSA nechtějí pro prostituci,tak hurá do české TV,tam berou prostitutky,call gerl a všechen odpad.Jenom klid,za chvíli je v české TV.

beruna
26. 2. 2012 • 17:22

Zatímco on je "životní labužník", ona je "prostitutka" - a přitom to vyjde úplně nastejno. A vypatlaní jsou oba.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.