Jan Cina z Ordinace se v baru líbal s chlapem! Máme video! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jan Cina z Ordinace se v baru líbal s chlapem! Máme video!

Jan Cina už nic netají...
Jan Cina už nic netají... (Aha! – Petr Novotný, TV Nova)

Spekulacím o sexuální orientaci herce Jana Ciny (23) je jednou provždy konec. Má slabost pro muže a navíc se rád obléká do ženských šatů.

Jan Cina nemá díky účasti v Ordinaci v růžové zahradě o ctitelky nouzi, ale dává přednost mužské společnosti. Přestože svou homosexualitu nikdy oficiálně nepřiznal, není žádným tajemstvím, že měl poměr s muži.

Nyní se rozhodl jít s pravdou ven a to rovnou v travesti show, kde se předvedl s parukou a v dámských šatech. A aby toho nebylo málo, z jeviště si to namířil k baru, kde obdařil polibkem nic netušícího diváka, který z jeho projevu lásky nebyl zrovna moc nadšený.

Vše se ale odehrálo v seriálu První krok, který dnes startuje na Nově. Jan Cina v něm předvede, že obstojí i jako sexy ženská. V travesti show by se s tímto výkonem určitě skvěle uplatnil. Přesvědčte se sami a podívejte se na tohle video:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.