Whitney Houston: Prochlastala i tenhle dům! Za 115 milionů Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Whitney Houston: Prochlastala i tenhle dům! Za 115 milionů Kč!

Na tento dům v New Jersey byla uvalena exekuce.
Na tento dům v New Jersey byla uvalena exekuce. (Profimedia.cz, Isifa.com)

Jen nepatrné množství vody v plicích znamená jediné: zpěvačka Whitney Houston (†48), která zemřela v sobotu ve vaně hotelového pokoje v Los Angeles, se neutopila, ale předávkovala léky. Pitva prokázala, že Whitney už nežila, když jí hlava klesala pod vodu.

Koroner přesto žádá provedení toxikologických testů, aby zjistil přesnou příčinu smrti. To obvykle trvá jeden až dva měsíce. Bylo tomu tak i v případě smrti zpěváka Michaela Jacksona (†50), se kterým měla Whitney nakonec tolik společného. Raketový vzestup, bohatství, pád, závislost na alkoholu i lécích i předčasnou smrt v okamžiku, kdy chystala návrat na výsluní.

Úřady prozatím neumožnily nikomu z rodiny, aby viděl tělo zesnulé. Slibují ale, že si příbuzní budou moci tělo co nejdříve odvézt k pohřbení. Cizí zavinění smrti bylo vyloučeno. Podle některých zdrojů prý navíc Whitney nenašel bodyguard, ale její teta Mary Jones.

Co měla? Hlavně dluhy!

Whitney během posledních let rozházela nejméně tři miliardy korun. Část dala za drogy, část za alkohol a luxusní zbytečnosti, o zbytek přišla, protože s penězi neuměla hospodařit. Jiné zdroje hovoří o neuvěřitelných osmi miliardách, které zmizely v nenávratnu. Nakonec zpěvačka propadla zoufalství.

Celý rok se snažila prodat dům v Georgii za 50 milionů korun. Nakonec byla ráda za polovičku. Ani z těchto peněz nic nezbylo. „Volala lidem, jestli by jí půjčili sto dolarů (kolem 2000 korun),“ říká přítel zpěvačky.

Na její další dům v New Jersey za 115 milionů korun byla nakonec uvalena exekuce a rodina se děsí zjištění, kolik dluhů vlastně stačila zpěvačka nadělat. To prozradí až pozůstalostní řízení.

Předávkovala se antidepresivem?

Whitney v posledních dnech života užívala antidepresivum Xanax. A právě tím se nejspíš předávkovala! Podle prvních výsledků pitvy ve vaně zkolabovala a zemřela ještě předtím, než se její hlava dostala pod vodu. Další ukážou až výsledky toxikologických testů. V hotelovém apartmánu, kde zpěvačka nečekaně zemřela, nebyly nalezeny žádné drogy ani alkohol.

Posledních 48 hodin života

Čtvrtek

Ve čtvrtek večer přišla Whitney na oslavu v nočním klubu Tru. Podle svědků byla mimo, na zápěstích měla škrábance a po stehně jí stékal pramínek krve. Pila tequilu a příšerně se rozzuřila, když viděla jednu mladou zpěvačku, jak flirtuje s jejím přítelem, který vystupuje pod uměleckým jménem Ray J (31).

„To je můj chlap, ty děvko. Ruce pryč,“ křičela a strkala do konkurentky. Pak se snažila zpívat v duetu s hostitelkou Kelly Price (38), ale moc jí to nešlo. Kdo mohl tušit, že šlo o její poslední vystoupení. „Při odjezdu se třásla,“ říká jeden z hostů.

Pátek

Divoké pití pokračovalo v pátek večer v baru hotelu Hilton. Když zrovna nepila, bloumala hotelovou halou. Měla mokré vlasy, byla neupravená a podle svědků z ní táhl alkohol a cigarety. Měla se sejít s britskou zpěvačkou Jessie J (23), ale dcera Whitney Bobbi Kristina schůzku zrušila s tím, že matce není dobře.

Sobota

Krátce před smrtí volala své matce Cissy (78) a sestřenici Dionne Warwick (71), neméně slavné zpěvačce, vedle které měla ten den sedět na večírku producenta Clivea Davise (79). V době, kdy se oslava pomalu rozjížděla, už Whitney ležela mrtvá ve vaně.



Přečtěte si
marmat
16. 2. 2012 • 22:28

I když to má jako "koule" není to na místě ani u mrtvého chlapa! JE TO PRO NIC ZA NIC zbytečně hrubá upoutávka na na článek.

gissik
15. 2. 2012 • 09:53

Chápu, že Aha je bulvár, s tím ho i čtu, ale.... úcta k mrtvému, ať už byl alkoholik či ne by měl dodržovat i bulvární tisk... to je tak těžké napsat propila dům???? To by asi tak neznělo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.