Daniela Kolářová: Cigarety jí zničily zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniela Kolářová: Cigarety jí zničily zuby!

Daniela Kolářová na Českých lvech vypadala fantasticky – až na ty zuby ovšem… Ty má herečka zažloutlé a popraskané od kouření cigaret.
Daniela Kolářová na Českých lvech vypadala fantasticky – až na ty zuby ovšem… Ty má herečka zažloutlé a popraskané od kouření cigaret. (Aha! – Martin Hykl)

Držitelka Českého lva Daniela Kolářová (65) má od desítek cigaret, jež denně vykouří, totálně zničené zuby! Za žluté a popraskané zuby se herečka nestydí a tvrdí: „Kouřím už přes čtyřicet let a nic na tom nehodlám měnit…“

O herečce se ví, jak náruživá je kuřačka. „Říká se o ní, že to je  Bartoška v sukni. Ani ona se bez cigaret neobejde. Denně vykouří určitě čtyřicítku,“ žalují na Kolářovou kolegové z divadla. „A k tomu si místo večeře dává vždycky jedno pivo…“

U dlouhodobých kuřáků můžou ale nastat i jiné, mnohem závažnější zdravotní problémy než zdevastovaný chrup. Miliony jich umřely na rakovinu plic či vážné kardiovaskulární choroby.

To ale samotná herečka neřeší. „Kouření je můj zlozvyk. Neřeším žádné následky, které by mohly přijít. S cévami má problémy v pozdním věku snad každý, ne?“ dušuje se nejobsazovanější herečka 70. let, hvězda filmových šlágrů Na samotě u lesa, Léto s kovbojem, Kulový blesk nebo Setkání v červenci.

„Závislost na nikotinu není zlozvyk, ale nemoc, kterou je třeba stejně jako všechny ostatní nemoci léčit!“ poopravuje ji olomoucký neurolog a provozovatel protikuřáckého webu MUDr. Zbyněk Mlčoch.

I když Kolářová natáčí nové a nové filmy a seriály (aktuálně září na ČT1 v seriálu Život je ples), a vydělává tudíž statisíce, nové zuby nechce. Je totiž zastánkyní přirozené krásy.

„Nemám ráda plastiky a vůbec nic, co je umělé,“ dodává herečka, která přes svůj věk a chabou životosprávu vypadá fantasticky. Jedinou zkrášlující procedurou, kterou podstupuje, je barvení vlasů.



Přečtěte si
fanfan
16. 2. 2018 • 10:08

Jako herečku ji mám rád,jinak je to typ člověka která pohrdá svým zdravím a pohled na její zuby je katastrofa.Je to ala Galatíková,nebo Růžičková. Samozřejmě to je vidět i na její pleti,vypadá jak vysušená švestka.A nejsem schopen pochopit,že při dnešních možnostech nemá zájem s těmi čokoládovými zuby něco udělat??

mandat
20. 5. 2013 • 09:10

Osobne nekourim,ale znam par kuraku, a nikdo nema takove hrozne zuby,jako Kolarova. Navic u zeny a herecky je to nepochopitelne, ze se o sve zuby nestara. Dnes se daji vybelit a vycistit bez problemu.

lukreciaborgia
10. 2. 2012 • 10:51

Jo,kouří Nina Divíšková,jako Daniela ,kouří Jana Hlaváčová,Jana Šulcová,Iva Hütnerová a mnoho a mnoho dalších a určitě si nechá udělat nový chrup i Daniela Kolářová stejně jako ony.Zejména Divíšková má teď chrup jako kobyla,ale snaží se.Daniela na tom určitě taky zapracuje,protože ji to živí.

winterfreshka
9. 2. 2012 • 14:57

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.