Premiéra Tomáše Řepky: Erbová utekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Premiéra Tomáše Řepky: Erbová utekla!

Řepku doprovázela Vlaďka Erbová.
Řepku doprovázela Vlaďka Erbová. (Aha! – Maria Rušinová, Sport – Pavel Mazáč)

Premiéru Tomáše Řepky (38) v růžovém dresu Českých Budějovic si nemohla nechat ujít ani jeho láska Vlaďka Erbová (30). Na hřišti v Satalicích ale vydržela sledovat duel Tipsport ligy s Hradcem Králové (2:2) jen chvíli. Foukal vítr a byla slušná zima.

„Zápas se mi líbil moc, ale vydržela jsem jen první poločas, pak jsem šla raději dovnitř, do hospody,“ přiznala modelka, která zanedlouho porodí fotbalovému drsňákovi potomka.

„Kdyby první půli, vydržela tam tak dvacet minut,“ smál se »Řepa«, když sevřel svou přítelkyni v náručí. Jen musel dávat pozor na prst, v jednom ze soubojů si ho totiž vykloubil. Vůbec mu to nevadilo, na hřišti řádil jako před časem ve Spartě, odkud musel odejít. A proto už čtyři měsíce nehrál zápas.

Fanoušci »rudých« na něj však nezapomněli, do Satalic za ním přišlo snad šest stovek. „Tóóómáš Řepka,“ neslo se hledištěm. „Je to milé. Lidi nezapomínají, fandí mi dál,“ pochvaloval si Řepka, který nastoupil s kapitánskou páskou.

Tu normálně nosí jeho parťák ze stoperské dvojice Roman Lengyel. „To abych měl dražší zápisné,“ povzdechl si. Do českobudějovické kasy přibude 25 000 korun za premiéru a dalších pět za pásku. „Je to stejné jako ve Spartě,“ dodal Řepka, který na jihu pobírá zhruba 200 000 Kč měsíčně.



Přečtěte si
bobina
18. 1. 2012 • 16:10

No,jen naprostý mentál když má možnost si vybrat vybere toho chudého! Vybírat chudáka bez peněz není hrdinství,je to zoufalství,takže Vlaďko,blahopřeji ke správnému rozhodnutí !

unno1
17. 1. 2012 • 16:03

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.