Svlékni se a pojď si hrát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svlékni se a pojď si hrát

5 erotických her, které vás zaručeně rozžhaví Někdo si zpestřuje milostný život souložením na neobvyklých místech, jiný se natáčí na video.

5 erotických her, které vás zaručeně rozžhaví

Někdo si zpestřuje milostný život souložením na neobvyklých místech, jiný se natáčí na video. My pro vás máme jiný recept – co takhle vyzkoušet erotické hry, které vás rozpálí doběla? Tady je pět tipů na super lechtivou zábavičku...

1. Jako v erotickém časopisu

Domluvte se s partnerem či partnerkou, nakupte kupu pornografi ckých časopisů a vyberte si každý jeden fotoseriál, který vás vzrušuje. Při výběru mějte na paměti, co se tomu druhému nelíbí, co už je pro něj za hranicí, co by dělal jen s krajní nechutí – na fota s těmito praktikami zapomeňte. Pak vybraný seriálek ukažte tomu druhému a pěkně fotku po fotce dělejte to, co ti na snímcích. Uvidíte, že oba ztratíte ostych a poslušně zrealizujete vše, co je na nich, byť byste to normálně vůbec neudělali..
Pozor, tohle ne: Všeho s mírou a rozumem. Víte, erotické fotografie se fotí jako tzv. obživlé obrazy – aktéři se prostě nastaví do určité polohy a setrvají v ní bez pohybu tak dlouho, dokud není dofoceno. Některé polohy, které vám ukazují v časopisech, jsou proto při reálném sexu neuskutečnitelné. Tak abyste se nepolámali...

2. Dneska sloužím, zítra úkoluju

Je to jednoduché – jeden den jste »kápem« vy, druhý den si role obrátíte. Pravidla jsou taková, že se stanoví mantinely, za které se už nejde, a pak už se jen rozkazuje a poslouchá. Může to začít třeba koupelí, nebo můžete rovnou skočit na věc…
Pozor, tohle ne: Sobota a neděle v rozdílných rolích může být fajn. Jen nezapomeňte, že se jde v pondělí do práce, tak abyste měli vůbec sílu tam doťapat...

3. Hra na poštu

Kliknutím zvětšeteTímhle se můžete bavit třeba celý víkend. Prostě se s protějškem domluvíte, že každý napíšete na dvacet lístečků dvacet různých věcí, které byste chtěli dělat. Třeba: Teď hned mi to udělej pusou. Lístečky rozmístíte různě po bytě s tím, že kdo na papírek narazí, okamžitě splní, co je na něm napsáno.
Pozor, tohle ne: Je docela rozumné pamatovat si, kam lístečky schováváte. Aby se nestalo, že příští víkend objeví tchyně v prádelníku třeba prosbičku »Polib mi zadeček«.

4. Na pacienta a na doktora

Kliknutím zvětšeteUniformy jsou pro většinu lidí velmi přitažlivé. Řekněte sami. Kterému chlapovi se nelíbí hezké zdravotní sestřičky? A která ženská odolá chlápkovi v bílém plášti? Zvlášť teď, po úspěchu Ordinace v růžové zahradě… Zahrajte si hru na pacienta a sestřičku nebo lékaře. Bavte se o domnělých zdravotních potížích, při kterých musíte pojmenovat jednotlivé části těla, intimní nevyjímaje. Pak se zdravotník začne dotýkat pacientova těla, vlastně bude provádět vyšetření… A divoké milování na sebe určitě nenechá dlouho čekat!
Pozor, tohle ne: I při této hře byste mohli dojít až k takovým sexuálním praktikám, které se nemusejí každému líbit. Hrajte si tedy s citem, nemusíte být hned gynekolog nebo uroložka.

5. Znovu na prvním rande

Kliknutím zvětšeteHezky se oblečte a vyrazte do klubu! Do stejného, ale ne spolu. Zahrajte si na pár, který se teprve potkává. Sedněte si sami na bar, objednejte si pití a po svém miláčkovi jen pokukujte. Pak začněte flirtovat, ale snažte se nevypadnout z role! Jakákoliv narážka na to, že už spolu pár let žijete, může všechno zkazit. Běžte spolu tancovat tak sexy, jak byste si nikdy netroufli. Jestli vás to dostatečně nažhaví, klidně se pomilujte na zadním sedadle auta nebo na lavičce v parku cestou domů.
Pozor, tohle ne: Aby iluze byla dokonalá, můžete si hru zpestřit i různými převleky. Žena – blondýna si vezme černou paruku, muž s plnovousem se oholí a podobně. Riziko ovšem je, abyste se poznali a neodvedli si domů každý někoho jiného. To by pak byl mazec!


Autor: (jj, dos)


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.