VIDEO Neuvěřitelné! Rytmus je tváří dětské přesnídávky a volá na sebe paparazzi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Neuvěřitelné! Rytmus je tváří dětské přesnídávky a volá na sebe paparazzi!

Rytmus v semifinále
Rytmus v semifinále (Profimedia.cz)

No to je tedy gól! Drsný rapper Rytmus, který se rozněžní možná jen se svou drahou polovičkou Darou Rolins při milostném tokání, ukázal část svého já, o níž dosud nikdo nevěděl. Oblékl si růžový oblek a propagoval dětskou přesnídávku…

Samozřejmě ale ne ve skutečnosti, jen v kreslené podobě v animovaném seriálu Rytmaus TV JOJ, který si ze slavného slovenského rappera a jeho image dělá velkou legraci. V jednom z dílů si drsňák musí obléknout růžový plyšový kostým, protože je tváří dětské přesnídávky, a jde na ni natočit reklamu.

Zprvu protestuje proti oblečku, ale nakonec povolí. Dokonce na sebe ještě zavolá paparazzi. „Haló? No servus. Volal som vám, hej, hej, hej. Mohli byste priíst mě nafotiť, jako paparazzi, vieš jak…“ šveholí do telefonu. Posléze si stěžuje, že ho opět fanoušci pomluví za to, že se zaprodává . Ale na to on má vysvětlení:  „Vieš, prečo točím takové reklamy? Ľebo 100 tisíc euro,“ uvedl věci na pravou míru.

Co všechno ještě scénárista z Rytmusova života »zabil«? Podívejte se na video!





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.