Velitel strážníků v Hluboké nad Vltavou: Souložil v práci s uklízečkou! A ještě to natáčel na kameru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velitel strážníků v Hluboké nad Vltavou: Souložil v práci s uklízečkou! A ještě to natáčel na kameru!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak to je síla! Velitel strážníků Karel Hubinger (37) z jihočeské Hluboké točil porno! Jeho sex s uklízečkou probíhal koncem loňského léta přímo v kanceláři, v době polední pauzy.

Video, jež mezitím uniklo na internet, trvá 45 minut a Hubinger na něm s milenkou vystřídá řadu pozic. Dostalo se dokonce až k rukám městských úředníků. Jenže zatímco lidé jsou pobouřeni, radnice vedená senátorem Tomášem Jirsou a jihočeským kmotrem Pavlem Dlouhým, Hubingera neodvolá.

„Je to problém, ale spíš v soukromé rovině. Pan velitel se za své jednání omluvil, a tím to považuji za uzavřené. Možná může být snížena jeho autorita, ale my ho odvolávat nebudeme,“ sdělil suše starosta Jirsa.

A co na to sám »pan herec «, který má doma ženu a malou dcerku? „Byla to hloupost. Video jsem natočil, protože jsem se ještě nikdy při milování neviděl, a tak jsem to chtěl zkusit,“ řekl Aha! velitel.

Přečtěte si
vlada1
8. 1. 2012 • 20:53

Senátora Jirsu bych hned odvolala, jak může říkat, že je to v soukromé rovině. Pokud vím zákoník práce určuje polední pouzu 30 minut. Video trvá 45 minut. Tak co těch 15 minut? To má pak velitel v náplni práce souložit či co? A nechápu jak se mohlo video dostat na net. Velite strážníků a neumí si ohlídat kameru? Tak jak může ohlídat a strážit lidi z Hluboké?

gabi50
7. 1. 2012 • 03:13

jen doufám,že byl se svým hereckým výkonem spokojený,když se konečně poprvé viděl v akci. V opačném případě by to také jeho sexuální život negativně poznamenat do konce života

51kondor
6. 1. 2012 • 13:17

To jeden zaměstnanec "Bezpečnostní agentury" souloži přímo pod bezpečnostními kamerami Ano, kolega má pravdu, svět se musí hodně učit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.