Dara Rolins a Rytmus: Chtějí vydělávat na jejich lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins a Rytmus: Chtějí vydělávat na jejich lásce!

Dara Rolins a Rytmusem už svou lásku netají
Dara Rolins a Rytmusem už svou lásku netají (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Vztah Dary Rolins (39) a rappera Rytmuse (34) je oboustranně výhodný a už jim zajistil výnosný společný kšeft. Jde opravdu o lásku, nebo jen o peníze?

Milenci by měli společně zúročit to, co už mají oba dobře vyzkoušené – zasednout v porotě hudební soutěže. Dara i Rytmus už rozhodovali o postupu soutěžících Česko Slovenské SuperStar, ale každý v jiném ročníku. Podle magazínu Plus Jeden den se příští rok sejdou v porotě show Hlas Česko Slovenska.

„V porotě by měla být Dara Rolins, Rytmus, Meky Žbirka, Tina, Jana Kirschner, Peter Cmorik a ve hře je i Igor Timko z No Name,“ tvrdí slovenský magazín. Zvláštní ovšem je, že by se v porotě mezinárodní show nenašlo místo pro jediného Čecha. Jiné spekulace hovoří o Heleně Vondráčkové, Michalu Davidovi, Ewě Farne i Pepu Vojtkovi z Kabátu. To by se ovšem porota pořádně rozrostla…

I kdyby se Dara a Rytmus nakonec v show neobjevili, na své lásce mohou i tak vydělat. Díky poměru je o nich více slyšet, což jim teď přijde mimořádně vhod, protože oba mají na předvánočním trhu nové album. Je jejich láska jen obchodním trikem?



Autor:  cam

Přečtěte si
salamandr1
12. 12. 2011 • 08:51

Peníze nejsou všechno a Darina šťastný život mít nebude. To divadýlko co hraje pro lidi je ubohé a trapné. Doufám, že i soud jí spočítá to co má !!!

marinchen
11. 12. 2011 • 10:04

dEJTE VEREJNOSTI POKOJ HOVADKA A OBTEZIJETE NORMALNI LIDI:

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.