Verešová se vykašlala na opuštěné děti: Přednost měl flám ve Špindlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Verešová se vykašlala na opuštěné děti: Přednost měl flám ve Špindlu!

Takhle se Verešová předváděla na party ve Špindlerově Mlýně.
Takhle se Verešová předváděla na party ve Špindlerově Mlýně. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Modelka Andrea Verešová (31) nebude až takovou profesionálkou, za jakou se vydává. V sobotu po poledni se kupříkladu vykašlala na opuštěné děti z Klokánku, kterým osobnosti rozdávaly dárky v obchodním centru Hostivař.

Vymluvila se na své nemocné děti, které obě mají infekční virózu, tříletý Daniel dokonce takovou, že skončil v pražské nemocnici Na Bulovce! „Potřebují celodenní péči, a navíc jsem i já kvůli nim v karanténě. Myslím, že by nebylo rozumné ohrožovat jiné děti, i když bych vás velice ráda podpořila…,“ omlouvala se s předstihem v SMS.

Potud vše v pořádku, kdyby ovšem Verešová zároveň v noci na sobotu neflámovala a nepředváděla oblečení na párty ve Špindlerově boudě! Tam dorazila i s manželem Danielem Volopichem (46) a na potkání tvrdila, že jí děti hlídá babička…

Kšeft má zkrátka u Andrey před charitou přednost… Ještě že Tomáš Krejčíř, Nicol Lenertová, Karla Mráčková a Sarah Lilian Fisherová jsou z jiného těsta a za dětmi do OC Hostivař přišli. Kopili jim dárky podle jejich přání, darovali finance nebo, v případě Sarah Lilian i značkové sportovní oblečení za 30 tisíc korun!



Přečtěte si
jiriforman
10. 12. 2011 • 13:44

Pravda bolí, co ty přísavný přičmoudlíku? Hele, vytřep ze sebe žebrácké blechy, nauč je tancovat a běž vystupovat s bleším cirkusem. Vyděláš si na pivo a nebudeš muset žebrat.

jiriforman
10. 12. 2011 • 07:14

Do té tvé pr.dele tě můžu akorát nakopat. Žebráky a příživníky nesnáším. Tak nežebrej o pivo a val pro sociální dávky, přísavný přičmoudlíku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.