Johnova párty: Všichni se na něho vykašlali! Dokonce i Bárta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Johnova párty: Všichni se na něho vykašlali! Dokonce i Bárta!

Radek John se na oslavě pohyboval většinou sám s vínem a kuřivem.
Radek John se na oslavě pohyboval většinou sám s vínem a kuřivem. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, ara)

Sám a bez rodiny či spolustraníků nakonec v sobotu slavil narozeniny v moravském Slavkově předseda Věcí veřejných Radek John (57). Původně mu měl dělat společnost další oslavenec, šéf poslaneckého klubu strany Vít Bárta (38), toho ale skolila angína.

„Není to žádná legrace, má čtyřicítky a je mu opravdu zle,“ řekla Aha! Bártova asistentka. „Potvrzuji,“ napsal k dotazu na nemoc i samotný Bárta, o kterého se v Praze starala manželka a místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová. Nedostavily se ani další špičky »véček«.

„Přecházím chřipku, a tedy omezuji vše mimo oficiální pracovní povinnosti,“ sdělil Aha! ministr školství Josef Dobeš. Prozaičtější důvod měla vicepremiérka Karolina Peake. „Byla jsem s manželem na českoaustralském plese,“ napsala.

Johnovi tak nezbylo než v oslavě pokračovat bez kamarádů, nemluvě o tom, že se celá akce točila kolem francouzského vojevůdce Napoleona Bonaparteho, jehož velkým fanouškem je právě nepřítomný Bárta.

Ačkoliv byla tedy součástí večírku například i účast na rekonstrukci bitvy u Slavkova, kde se to hemžilo mušketýry a dvojníky Napoleona, John se věnoval zálibě ve vínu a stihl »vyzunknout« minimálně tři svařáky.

Bez sklenice jej nebylo vidět, ani když se skupina sestávající hlavně z místních podnikatelů a Johna přesunula slavit narozeniny v historickém sále zámku Slavkov. Při pozorování ohňostroje na nádvoří držel dvě deci bílého pevně v ruce, a dokonce se jednou vrátil do budovy, aby si dolil.

Kromě několika úsměvů věnovaných hostům se tvářil hlavně zádumčivě a přítomnost našich fotoreportérů nekvitoval – není divu, vždyť právě Aha! se jej totiž podařilo minulý týden načapat s milenkou Markétou Zámyslickou (36), s níž měl podvádět už exmanželku Zlatu Adamovskou (52).



Přečtěte si
hu11
15. 12. 2011 • 14:22

Že je pro ně loutka, to ještě Radek nepochopil, no to je zajimavé

proxima
6. 12. 2011 • 16:49

Kdo to je?

vilaamalka
6. 12. 2011 • 11:49

byl na narozky sám,protože nikdo nedorazil. Většina lidí je samo proto,že nemají peníze na to, aby někoho mohli pozvat.

dolbyo
6. 12. 2011 • 09:55

Jasně, takže zástupci z Aha přijeli a nebyli vpuštěni vzhledem k podstatě nenovinařiny kterou dělají. Takže někde z popelnice se snažili vyfotit něco skandálního. Chápu, že je mrzí fakt, že nebyli mezi stovkou hostů. Karel Gott a spol. je učitě vstřícnější

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.