Nenechaví makaci svlékli návštěvnici parku: Drzí jako opice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nenechaví makaci svlékli návštěvnici parku: Drzí jako opice!

Zvědavá opice kouká na dívčiny vnady, šaty strhl v rámci spolupráce její kolega.
Zvědavá opice kouká na dívčiny vnady, šaty strhl v rámci spolupráce její kolega. (Profimedia.cz)

Studentka Charmian Chen (22) z Tchaj-wanu sice snila o dráze modelky, nicméně netušila, že se proslaví tak kuriózním způsobem. Její pěkné tělo ocenili i makakové v přírodní rezervaci Ubudu na indonéském ostrově Bali, kde byla na výletě.

Zdála se jim ale krapítek moc oděná, i s tím si však drzé opice dovedly poradit. Nic netušící dívka jim zpočátku bezelstně nabídla kukuřici, jenže chytří opičáci využili příležitosti a během okamžiku dívku svlékli z šatů!

Charmian měla co dělat, aby alespoň částečně uhájila svou čest. Před pohotovým fotografem si obnažené poprsí stihla na poslední chvíli zakrýt rukama. I tak se stala hvězdou internetu a zájem o dívku už projevila i televize!

Přečtěte si
xell
1. 12. 2011 • 19:35

Zdá se, že se jí to líbí, směje se jak zfetlá

ivoadler
1. 12. 2011 • 16:45

přiblblá láska ke zvířátkům. Tu máš kukuřici, opičáku! Ale vážně. Viděl jsem včera v televizi záběr s jedním chlápkem, taky z Tchaj-wanu!!!, který s výkřikem Ježíš mě ochrání vlezl do lvího výběhu. Lev se lvicí nejdřív koukali jako z jara, ale pak se na něj lev vrhl a pokousal ho. Že to nedopadlo hůř vděčí ten chlápek tomu, že obsluha zahnala lva vodní stříkačkou. Víra v Ježíše je hezká věc, ale nesmí při ní člověk bejt zdrogovanej. Před drogama ani Ježíš nezachrání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.