Michal David: Vyřadili ze Slavíka jeho kapelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal David: Vyřadili ze Slavíka jeho kapelu!

Lucie Bílá má 14. slavíka
Lucie Bílá má 14. slavíka (Kundrát, Hykl)

Po skandálu, kdy vyřadili z ankety Český Slavík Mattoni populární Partičku televize Prima se přišlo na další skupinu, která zmizela z výsledkové listiny. Mnozí tvrdí, že ne náhodou - jde totiž o revival pod záštitou Michala Davida, jenž letošní předávání cen bojkotoval.

„Věděli jsme, že jsme dostali minimálně sto padesát hlasů od našich fanoušků. Ti se po zveřejnění výsledků začali ptát, proč svoje hlasy nevidí. Zeptali jsme se tedy organizátora ankety Jaroslava Těšínského. Ten se nám omluvil, že nějakým nedopatřením hlasy naší skupině Kroky Michala Davida nezapočítali,“ řekl nám frontman kapely Roman Andrlík s tím, že po započítání vyskočili se 423 hlasy na 79.-80. místo.


Zlé jazyky začaly spekulovat o tom, že jde o mstu Michalu Davidovi. Letošní ročník totiž bojkotoval poté, co byl nařčen, že chce anketu zmanipulovat ve svůj prospěch. „Co k tomu dodat, anketa patří panu Těšínskému, on si to tam všechno řídí. Kluky samozřejmě znám a podporuji je,“ uzavřel.


V minulosti se kvůli »ztraceným« hlasům ohradili například Eva a Vašek nebo kapela Argema. Naopak za nefér hlasy byla popotahována například Iveta Bartošová nebo Ewa Farna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.