VIDEO Iveta Bartošová: To byla poprava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Iveta Bartošová: To byla poprava!

Iveta se jen těžce strefovala do slov v playbacku, zpívání jí nešlo od začátku.
Iveta se jen těžce strefovala do slov v playbacku, zpívání jí nešlo od začátku. (pro Aha! – Jindřich Starý, Martin Mithofer)

Pět měsíců se připravovala na ten okamžik, kdy znova jako bohyně předstoupí před davy lidí a vyloudí ze svého hrdla tón. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) ve čtvrtek večer sice stanula na pódiu, ale místo úspěchu přišla bohužel všemi očekávaná poprava.

Majitel kasina Pavel Pásek (43), kterému měla zpěvačka zazpívat, jí doslova setnul vaz ve chvíli, kdy ji zcela nečekaně vyzval, aby na pódiu předvedla svůj největší hit Tři oříšky pro Popelku – samozřejmě živě!

Iveta byla zřejmě opět omámena léky proti bolesti. Už při vstupu, kdy se opírala o svého milence Josefa Rychtáře, totiž hlásila, že rameno stále není v pořádku.

„Bolí, bolí,“ naříkala jako malé dítě a ukazovala si při tom na rameno. Bylo patrné, že s medikamenty to večer zase přehnala. Přihlouplý úsměv, kývavé pohyby, špatná orientace – to vše přesně vystihuje »zmalovanou « Ivetu Bartošovou, která po dlouhé době stanula mezi pražskou smetánkou.

Video se připravuje ...

Celou akci samozřejmě zpunktoval majitel Banco Casina Pavel Pásek, který její zpěv vyměnil za dluhy ve výši 850 tisíc korun. Domluvena byla dvě čísla, která samozřejmě měla zaznít na plný playback. A i tam se Iveta jen těžko strefovala do slov a frází. Pak ale přišla nečekaná rána ze strany Páska, jenž Bartošovou vyzval, ať zazpívá naživo tolik oblíbenou píseň Tři oříšky pro Popelku.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Jestli to byla pomsta za kamaráda Jiřího Pomejeho, který raději odvolal svou účast na akci, nikdo netušil. Když však Bartošová spustila, všichni věděli, že je zle! Po několika slovech kapitulovala a vyžádala si vedle stojící slečnu, aby za ni song dozpívala.

„Zpívejte, ale ne jenom na-na-na,“ pobízela bezradná a zmatená Bartošová slečnu. Po dvanáctiminutovém trapasu si všichni oddechli, že zpěvačka odložila mikrofon a zamířila k ruletě.

Reakce na vystoupení

Josef Rychtář, Ivetin ochránce

„To byla od něj (Páska) sprosťárna! Udělal z ní (Ivety) úplnou blbku. Ještě není psychicky připravená vystupovat. Navíc Oříšky už dlouho nezpívala a zapomněla slova. Celý den se přitom poctivě připravovala. Sama se nalíčila a já jsem jí kulmoval a lakoval vlasy. Brala to opravdu vážně.“ (zdroj: Blesk.cz)

Zdeněk Podhůrský, bývalý přítel

„Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal, snad si nikdo nemyslel, že by to mohlo být dobré. Iveta zpívala dobře v době, kdy ještě byla se mnou, teď se o zpěvu bohužel nedá hovořit.“

Jakub Ludvík, dvorní fotograf

„Hrůůůůza.“

Nikol Štíbrová, herečka

„Ten její výkon byl žalostný. Proboha, jak si někdo takového člověka může pozvat na pódium? Člověk pak přemýšlí, jestli se má smát, nebo mu má být Ivety Bartošové líto. To, jak se trápila na tom pódiu, z toho mi bylo opravdu smutno.“

Martina Gavriely, moderátorka

„Takovou šaškárnu jsme snad ještě nikdo nezažili. Ten zpěv byl příšerný.“



Přečtěte si
janulac
5. 12. 2011 • 17:58

ivuska1
29. 11. 2011 • 20:47

ivuska1
29. 11. 2011 • 20:39

Pravda , souhlasim s tebou uplne ve vsem.

ivuska1
29. 11. 2011 • 20:36

to si dovolili ale dost, chtit po zpevacce aby zaspivala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.