Ivana Gottová: Nepřišla do školy na první testy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová: Nepřišla do školy na první testy!

Ivana Gottová měla včera a předevčírem ve škole »áčko« (rozuměj absenci)...
Ivana Gottová měla včera a předevčírem ve škole »áčko« (rozuměj absenci)... (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Moderátorka VIP zpráv a manželka Karla Gotta (72) Ivana (35), která v říjnu začala studovat obor sociální a mediální komunikace na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze, měla v sobotu a v neděli absolvovat svoje první testy a odevzdat první domácí úkoly. Do školy ale vůbec nepřišla!

„Pokud mi to čas dovolí, chci se vzdělávat celý život, ale ne na úkor svých dětí,“ řekla Gottová. O tomto víkendu zřejmě dcerky Charlotta Ella (4) a Nelly Sofie (2) dostaly přednost...

Gottová tím pádem neabsolvovala písemku z předmětu Jazyková komunikace v dějinách lidstva. Ze stejného předmětu bude muset pro udělení zápočtu sepsat i seminární téma o rozsahu tří stran. Se svými profesory si proto nyní musí dohodnout náhradní termíny zkoušek.



Přečtěte si
mondego
24. 11. 2011 • 13:06

street
23. 11. 2011 • 21:23

a normalne nestudovala, kdyz byla dlouho bezdetna - a kdyz mela na to more casu?!!! Proto - protoze, honila kazdeho, kdo byl v jejim zlatokopeckem poradniku - "merku"!! I k praci - ci studiu pristupuje tak, jak je zvykla - hlavne vsude mit velkou "tlacenku" a nesmirnou protekci - jeji heslo, vsak Kaja to vsechno zaridi!!! Tato dama je porad trapnejsi - presentuje ten svuj absolutni netalent na moderovani, v hlavnim vysilacim case - a tvari se pri tom - jako - mouchy sezerte me!!! Gottova ma skutecne hrosi kuzi a k tomu je to i totalne nekriticka a egocentricka exhibicionistka!!!

bobina
23. 11. 2011 • 06:36

aby školu dokončila v pohodě a vytřela zrak všem neschopným a závistivě hloupým ,kteří jí kritizují. Ono je to docela jednoduché sedět u kompu a psát na někoho kritiku ,to umí každý bl.b a vzdělání k tomu nepotřebuje. Musím se smát jak tu někdo vykřikuje jak dává přednost sama sobě před rodinou tím,že studuje a nechává děti chůvám! No to napíše jen de.bí.lek,protože dětem je to šumák,kdo s nimi je,mámu ani tátu jim nikdo neupře,ty mají už tím,že je přivedli na svět! Ubožačky co jí kritizují zřejmě děti drží doma pod zámkem a sedí u nich,nepracují,děti nechodí do školy,do družiny,do kroužků? Prostě když někdo někoho chce napadnout,tak je mu ke kritice dobré všechno,hlavně ta ubohá nenávist a závist! Ona má totiž vše,na co ti kteří ji kritizují nikdy nedosáhnou a to je kámen útazu!

elis3
22. 11. 2011 • 17:36

To je pravda, nemá cenu hádat se s takovým hlupákem.Ne nadarmo se neříká, že nejhorší srážka je srážka s blbcem . Redakce AHA, by měla zamezit takovým hlupákům, aby psali do diskuzí, protože, diskuze to už zdaleka není, je to jen sprostá výměna názorů.

ivuska1
22. 11. 2011 • 16:38

mas praxi co... tak si rychle bez vymenit ty tvoje nakoleniky , protoze, je uz mas silne osoupane .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.