Ragbista dostal infarkt a... Probudil se jako gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ragbista dostal infarkt a... Probudil se jako gay!

Z Chrise se stal homosexuální kadeřník.
Z Chrise se stal homosexuální kadeřník.  (Isifa.com, ara)

Vypadá to jako námět na lacinou komedii, jenže tohle se vážně stalo! Britskému ragbistovi Chrisi Birchovi (26), který vážil 120 kilo, selhalo na tréninku srdce. Infarkt sice přežil, avšak probudil se jako úplně jiný člověk!

Už v nemocnici zjistil, že má úplně jinou sexuální orientaci, a nejen to! Místo urostlého ragbisty, který nejde pro sprosté slovo daleko, tu byl křehký gay, jenž se chce stát kadeřníkem.

Chris se okamžitě rozešel se snoubenkou a po propuštění z nemocnice dal také výpověď v bance a vydal se na dráhu kadeřníka. A aby dostál metrosexuálním nárokům profese, zhubl už přes 50 kg!

Jak je tohle možné?

Vědci mají vysvětlení. Během infarktu přestane krev proudit do mozku, dochází k odumírání mozkových buněk. Mozek se ale dokáže rychle zadaptovat a vytvoří si nová nervová spojení. Díky nim pak třeba člověk po infarktu může plynně mluvit řečí, jíž dosud nevládl, stejně tak ale může dojít i ke změně sexuality.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.