Skandální odhalení: Steve McQueen bral drogy a mlátil manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální odhalení: Steve McQueen bral drogy a mlátil manželku!

Násilí ve filmu i v ložnici. S manželkou Ali MacGraw v dramatu Útěk.
Násilí ve filmu i v ložnici. S manželkou Ali MacGraw v dramatu Útěk. (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Celá desetiletí byl idolem žen. Nejnovější životopis od spisovatele Marka Elliota ale odhaluje herce Stevea McQueena (†50) jako muže, který bil manželku Ali MacGraw (dnes 72), bral drogy a měl stovky milenek. A točit s ním prý bylo za trest.

S Ali žil v letech 1973 až 1978, celých pět let proto nenatočila ani jediný film. Byla žádaná, ale když se jí dovolal nějaký producent, Steve pokaždé třísknul telefonem. Ke kariéře se vrátila až po rozvodu. Steve manželku často mlátil a ještě častěji podváděl. Jednou spal se sedmi ženami najednou.

Když mu došly fanynky, spokojil se s prostitutkou. Současně bral kokain a LSD, což ještě zvyšovalo jeho agresivitu vůči manželce. Nakonec jí jednou během cesty autem řekl, že chce rozvod, a vyhodil ji na ulici. Od té doby ho neviděla. Dva roky po rozvodu podlehl McQueen rakovině.

Natáčet s ním prý byla úplná noční můra. Když točili Skleněné peklo o požáru mrakodrapu, vymínil si, že bude mít přesně tolik textu jako kolega Paul Newman (†83) – a navíc i poslední slovo a záběr. Konkurenci nesnesl.

Zcela ho zdrtilo, že kolega James Garner (83) byl obsazen do role automobilového závodníka, zatímco Steve, který skutečně závodil, vyšel naprázdno. Aby se Garnerovi, který bydlel o patro níž, pomstil, močil mu každý večer na balkon. A to byl třicet let po smrti považován za vzor mnoha generací...

Autor:  pk

Přečtěte si
nofar
8. 1. 2013 • 17:43

Tak tomu neverim. A kopat do tech, kteri se uz nemuzou branit, je jednim slovem svinstvo.

pohadkamaje
7. 11. 2011 • 11:11

Ubožák starý pes kope často i do živých.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.