Leoš Mareš při prodeji luxusního bytu prodělává kalhoty! Ztratil 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leoš Mareš při prodeji luxusního bytu prodělává kalhoty! Ztratil 10 milionů!

Leoš Mareš na prodeji bytu rozhodně nevydělá.
Leoš Mareš na prodeji bytu rozhodně nevydělá. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Dvoupodlažní luxusní byt Leoše Mareše (35) o rozloze 400 m2 je dle realitních makléřů v tuto chvíli neprodejný. Alespoň ne za horentních 40 milionů korun, které musel moderátor zaplatit, když si rezidenci před třemi lety pořizoval. Podle posledních odhadů se nynější cena pohybuje o celých deset milionů níže.

„Už delší čas se snažíme byt na Smíchově prodat...,“ svěřila se deníku Aha! Leošova manželka Monika (36), která se včera měla vrátit z dovolené na Maledivách, kde byla se svým starším synem Jakubem (5).

Byt, který má pět ložnic, tři koupelny, na střeše bazén a vířivku, je příliš drahý i pro movité Čechy. „V tuto chvíli se nemovitost už tak nabízí pod cenou, pan Mareš ji určitě neprodá za takovou částku, za jakou byt koupil. Navíc do bytu investoval další peníze. Nejméně deset milionů bude muset slevit,“ řekl nám jeden z makléřů, který má s prodejem pražských nemovitostí velké zkušenosti.

Byt sice stále obývá Leošova manželka Monika s chlapci, ale jen do té doby, než se přestěhuje do rodinného domku do Jinonic (pořizovací cena 11 milionů Kč). „Věřím, že do Vánoc budeme v novém, ten byt na Smíchově je pro nás příliš velký,“ zmínila se Marešová.

Přečtěte si
franta15
6. 11. 2011 • 08:53

Mareš musí mít hrozné mindráky, když si jako nic moc puberta koupí nejdražší byt v republice. Prodělal už jednou, protože ten byt byl tehdy předražený o 8 milionů a teď prodělá podruhé, protože druhé takové numero, které by si koupilo byt, který uvnitř vypadá jako nádraží za socialismu si nikdo nekoupí. Možná nějaká firma, když min. z jedné koupelny udělá kancelář. Tipuji, že se mu možná podaří prodat ho jakému exotovi za 22 milionů. Byt vevnitř vypadá hrozně, ze 100 lidí by si ho 99 nekoupilo, protože interier odpovídá vkusu puberťáka, který se nemůže vměstnat do vlastní kůže. Mareš si ho pořídil stylem jako že si kupuje jednorázové ponožky a asi nemyslel na to, že i on bude mít jednou 50 nebo nebude vydělávat milion za 5 minut! Obdivuji jeho paní, že s ním tak dlouho vydržela. Ceny nemovitostí padají a lepší to Mareši hned tak nebude.

opportunity
2. 11. 2011 • 19:45

zadnice
1. 11. 2011 • 13:26

Vůbec si neváží peněz. Jednou a nebude to dlouho trvat horentní sumy přestanou téci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.