Průšvih Alexandra Vondry: Má nemanželského syna Jáchyma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Průšvih Alexandra Vondry: Má nemanželského syna Jáchyma!

Alexandr Vondra
Alexandr Vondra (Aha! – Karel Kopáč, David Kundrát, Mediafax.cz)

To, o čem se už léta šušká v politických kuloárech, se včera potvrdilo – ženatý ministr obrany za ODS Alexandr Vondra (50) má syna Jáchyma (19) se senátorkou Veronikou Vrecionovou (46) z ODS.

Sama Vrecionová to včera přiznala v tiskovém prohlášení. „Biologickým otcem mého syna Jáchyma, narozeného v roce 1992, je Alexandr Vondra. Jeho faktickým otcem je však můj současný manžel, s nímž jsem se seznámila krátce po narození mého syna a který je i otcem mého druhého dítěte,“ napsala Parlamentním listům senátorka, která žije s bývalým finančním ředitelem ČEZ Davidem Svojátkou v Přezleticích u Prahy.

Pikantní ovšem je, že Jáchyma měla v roce 1992, když s Vondrou společně pracovali v kanceláři tehdejšího prezidenta Václava Havla (75) v oddělení zahraničního protokolu. Vondrovi ale jen rok předtím porodila manželka Martina (44) syna Vojtěcha. Aby toho nebylo málo, rok po Jáchymovi se Vondrovi s manželkou narodila i dcera Anna. Mají spolu ještě Marii (15).

Z vyjádření Vrecionové ale vyplývá, že se kvůli spletitému příběhu, který připomíná špatnou telenovelu, žádné drama nekoná ani z jedné strany.

„Obě rodiny jsou s výše uvedeným faktem seznámeny. Já i můj manžel udržujeme s Alexandrem Vondrou korektní vztahy,“ prohlásila senátorka.

Samotný ministr »záletník« se ke kauze vyjádřil stručně. „Prohlášení maminky Jáchyma je pravdivé. Příběh považuji za ryze soukromou záležitost, ve kterém všichni zúčastnění sledovali nejlepší zájem všech dětí a jejich rodin,“ napsal.

Stanovisko Jáchyma ale nebylo možné získat. Mladík je totiž na studijním pobytu ve Velké Británii.



Přečtěte si
oldedek
27. 10. 2011 • 12:19

Jó Sáša - děti dělá jako cigán a i cigánské myšlení taky - jak kde co zašmelit a .... A ty vejmluvy - cigánskej baron - hadr !!!

proxima
27. 10. 2011 • 10:10

Průšvih pana Vondry není jeho nemanželský syn - čert to vem. Jestlipak víte, že pan Vondra je v šetření PČR za "snad a kéž by to byla pravda" tzv. ocenění bratří Mašínů. Sledujte novinky.cz ... Syna si zplodil sám, to je jeho věc, ale vyznamenání vrahům, kteří podřezávali krky jsme zaplatili my všichni ze svých daní. Ptal se mě/nás snad někdo? Ani pan prezident Klaus s tím nesouhlasil. Kde to do pr.dele žijeme ??? 10 milionů stál výlet pana Vondry do U.S.A. zadání a výroba nepočítaje ... co se na to dá říct ??? K.U.R.V.A. lidi probuďte se ...........

marinchen
26. 10. 2011 • 07:23

co pro nasi republiku udelal dobreho?rozhazel nase penize uziva si a zere ,zere zere asere,sere sere

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.