Přítel Haškové Nedvěd: Balily ho Missky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel Haškové Nedvěd: Balily ho Missky!

Takhle se řádilo na jeho koncertě
Takhle se řádilo na jeho koncertě (Marek pátek)

Krásná dcera hokejového brankáře Dominika Haška Dominika by si měla dát pozor. Na koncertě kapely Bek Ofis, jejímž frontmanem je její přítel Honza Nedvěd, se objevily finalistky soutěže krásy a pořádně to tam rozjely!

Finalistky České Miss v čele s Dominikou Opplovou (21) a Andreou Kabickou (21) to pořádně na koncertě kapely rozjely. Nadšeně skákaly, pískaly, prostě fanynky, jak se patří. Frotman kapely Jan Nedvěd nemohl z krasavic spustit oči. „Ta kapela nás baví,“ řvaly holky.

Zpěvačka Dominika Hašková, přítelkyně Nedvěda a dcera legendárního českého hokejového brankáře, ale nadšení s modelkami  nejspíš nesdílela. Je jasné, že kdyby se s Nedvědem neobjevila ruku v ruce v pražském baru, těžko by někdo o existenci zpěváka, natož kapely, věděl. A tohle je velmi zvláštní způsob, jak se jí za to Honza odvděčil.

Na vystoupení přišel kapelu podpořit i stříbrný finalista X Factoru Ondřej Ruml (30), který si s nimi i zazpíval. Koncert si nenechal ujít ani soutěžící reality show Big Brother Karel Frýd (26) alias Plyšák a představil svou novou přítelkyni.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.