Moderátor ČT Stanislav Bartůšek: Trapas ve vysílání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor ČT Stanislav Bartůšek: Trapas ve vysílání!

Stanislav Bartůšek si zřejmě hlasovou indispozici návratem ze služební cesty na Havaji.
Stanislav Bartůšek si zřejmě hlasovou indispozici návratem ze služební cesty na Havaji. (reprofoto čt)

Příznivci sportovního zpravodajství, kteří pravidelně sledují Branky, body, vteřiny na ČT 1, si o víkendu příliš svůj oblíbený pořad neužili. Moderátor Stanislav Bartůšek totiž při relaci sotva mluvil. Tedy spíš sípal.

„Nechápu, proč Bartůška někdo nevystřídá. Jeho zdravotní stav byl v sobotu na hraně a v neděli za hranou,“ rozčilují se příznivci sportovního zpravodajství ČT v internetových diskuzích. Moderátorská tvář pořadu Branky, body, vteřiny Stanislav Bartůšek totiž vystoupil oba víkendové večery na obrazovce ve stavu, v němž by každý jiný člověk zůstal v posteli.

Hlas mu skákal nahoru a dolů, místy se ztrácel nebo přecházel v hrozné chraptění. „Divácky to byl opravdu hrozný zážitek, ale někdo to asi odvysílat musí, takže má moji poklonu, že se tam nezhroutil,“ zastává se na druhou stranu moderátora jiná diskutující.

Na vině Bartůškova stavu je zřejmě jeho reportáž o triatlonu, za níž odletěl až na Havaj. Návrat ze služební cesty ve slunném ráji do studeného českého podnebí nejspíš neudělalo moderátorovi dobře a odnesly to jeho hlasivky. Snad se zas brzo uzdraví nebo vyrazí na léčení do teplých krajů na účet veřejnoprávní televize.

Přečtěte si
jiridivak
29. 10. 2011 • 23:13

To,že byly dané výkony moderování ovlivněné aktuálním zdravotním stavem je sice pravda, leč to snad ani nestojí za to, aby o tom někdo psal nějaký článek, tedy s výjimkou bulváru Mimochodem, asi každý člověk se v dnešní době snaží pokud možno nemarodit a jít do práce, když to ještě aspoň trošku jde..druhým faktorem také je, jak mu vyjdou vstříc nadřízení a jaké jsou možnosti, aby za něj práci vykonali kolegové. A konečně, co se týče financování pobytu na Havaji, tak je velkou lží, že by to bylo na náklady České televize, respektive daňových poplatníků...financování Havaje je z drtivé většiny na bedrech sponzorů, jež si sám shání právě Standa Bartůšek...nebýt tohoto, žádná Havaj by nebyla. Pisatel daného článku útočícího na jmenovaného moderátora ČT by si měl jako korektní žurnalista nejprve řádně zjistit všechna fakta a pak je také tak podat. Z toho plyne, že buď korektní být nechce či je čirý amatér. Toť vše.

valenta008
19. 10. 2011 • 09:03

nevadí.Pořád je lepší mluvit nakřáplým hlasem což diváci prominou,ale neprominou třeba Tvojí kolegyni "zubatce",nebo dalším moderátorům čt (Sluková,Augustavá,Hrubeš a další),kteří se ještě nenaučili spisovně mluvit a jsou tedy svým způsobem "nepřizpůsobiví".Vůbec je neomlouvá, že jim to prý podle vlastních pravidel čeština umožňuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.