PROSTŘENO: Pavlína servírovala jídlo s vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

PROSTŘENO: Pavlína servírovala jídlo s vlasy!

Pavlína Brabcová
Pavlína Brabcová (TV Prima)

Karel si u Pavlíny Brabcové moc nepochutnal. Předkrm totiž mimo krevet a majonézy, kterou nejí, obsahoval i její vlasy!

Krevetový koktejl Pavlína příliš často nevaří a připravila jej jen proto, aby na hosty udělala dobrý dojem. To se jí ale pořádně vymstilo, protože krevety nikdy z nich nemá příliš v oblibě. Monika a Dagmar je dokonce u ní ochutnaly poprvé a překrm nedojedly stejně jako Zdeněk, který má odpor ke všemu, co žije pod vodou. Největší snahu projevil Karel, ale to jen do té chvíle, než pod citronem objevil vlas.

Hostina u Pavlíny je jednou velkou improvizací. Svůj zanedbaný byt totiž kvůli natáčení opustila a menu podávala v bytě své sestry. Dagmar s Monikou ale trvaly na tom, že chtějí její domácnost vidět, a vypravily se na průzkum. „Měla to tam staré, zašlé, opravdu škaredé,“ popsala své dojmy Dagmar.

Pavlína sama přiznala, že je při vaření nervózní a třepou se jí ruce: „Mám strašnou trému, nervy v kýblu!“ Po úvodním karambolu si chtěla napravit reputaci plněnou panenkou. K ní připravila poněkud tuhé pečené brambory, s nimiž hosté svedli na talíři boj.

Závěr patřil žravé buchtě. Sežere se tak rychle jako jindy, aby vylepšila Pavlínino skóre? Sledujte Prostřeno na Primě!



Přečtěte si
aznom
4. 10. 2011 • 18:23

Hele Hillarka už je doma ze štaflu.Tak kolik jsi jich přeblafla.Já vím,že na jídlo nemáš pomyšlení,co ty stará rachejtle!

jiriforman
4. 10. 2011 • 17:17

Ojojoj, pravda bolí a naštve, co ty stará almaro z E55?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.