»Motorkářka« Herzigová v Milánu: Evo, tohle jsi projela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»Motorkářka« Herzigová v Milánu: Evo, tohle jsi projela!

Evo, tak takhle ne! Ta bunda, sukně a válenky se spolu absolutně nekamarádí.
Evo, tak takhle ne! Ta bunda, sukně a válenky se spolu absolutně nekamarádí. (Profimedia.cz)

Česká topmodelka Eva Herzigová (39) chtěla zřejmě dokázat, že je volnomyšlenkářskou ženou, která miluje silné stroje a vítr v zádech.

Snad proto si na slavnostní otevření reprezentativního milánského butiku gumárenského gigantu Pirelli (pozor, vedle pneumatik prodává i boty a módu!) na sebe vzala koženou bundičku a podivné černé »válenky«, v nichž jí plavaly nohy. Vše doplnila trochu babičkovskou šedou sukní...

Podivný módní mišmaš, na prestižní společenskou událost naprosto nevhodný! Pokud by se udělovaly pokuty za módní přestupky, Eva by určitě vyfasovala tučný flastr!

A co se obdivu přítomných pánů týče, i tady to krásná Češka projela na plné čáře. Opěvovanou hvězdou večera byla totiž její kolegyně Naomi Campbell (41), která se oděla do sexy černých minišatiček. »Motorkářka« Herzigová vedle ní působila, jako by na akci zabloudila omylem...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.