Rebel Škárka tvrdí: Dobeš podváděl těhotnou manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rebel Škárka tvrdí: Dobeš podváděl těhotnou manželku!

Dobeš s manželkou Lucií a synem Matoušem.
Dobeš s manželkou Lucií a synem Matoušem. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Bývalý vysoce postavený »véčkař« Jaroslav Škárka ze strany odešel, když obvinil Víta Bártu z uplácení. Teď se Škárka na svém blogu navezl do véčkařského ministra školství Josefa Dobeše (47). Ten prý podváděl tehdy těhotnou manželku Lucii (27) se šéfkou svého kabinetu Janou Machálkovou (30).

O poměru ministra s mladou krasavicí se spekulovalo už dříve i kvůli nadstandardním odměnám, které v jeho rezortu brala – v prosinci dostala 100 tisíc korun k platu. Oba ale vztah vyvraceli. Škárka si přesto nebere servítky.

„Možná si i někteří spolustraníci vzpomenou, jak na loňské listopadové ideové konferenci VV hledala těhotná paní Dobešová svého manžela po hotelu, zatímco ostatní solidárně Dobeše varovali, protože zrovna byl na pokoji Machálkové. Asi tehdy řešili výši její odměny na ministerstvu,“ líčí Škárka.

Co na to ministr?„Já jsem Škárkův blog nečetl a ani číst nehodlám. Považuji ho za člověka, který lže. Je například zvláštní, že si nepamatuje, že mu Vít Bárta několikrát půjčil peníze, a přitom říká, že šlo o úplatek. Nahlas jsem ho za to kritizoval a podle mě jde o reakci na moji výpověď ve Sněmovně,“ řekl Dobeš, který se nechtěl ke svému vztahu s Machálkovou vůbec vyjadřovat.



Přečtěte si
frostie
18. 9. 2011 • 12:15

za sto tisíc?to máš teda chudou fantazii....

ivoadler
15. 9. 2011 • 10:29

Podle Klause je to nejlepší ministr školství, jakého Česko kdy mělo. Sotva hubu otevře (Dobeš), ježí se mi chlupy na zádech. I rozdávání nadstandartních odměn o něčem svědčí. Dělají to ale všichni. Jsi můj kamarád/ka, tak ti dopřeju. O výši platu rozhoduje řada orgánů, včetně pohlavních.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.