Líná Bartošová chce zase odpočívat, štítí se práce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Líná Bartošová chce zase odpočívat, štítí se práce?!

Při společném duetu na Staroměstském náměstí. (červen 2011)
Při společném duetu na Staroměstském náměstí. (červen 2011) (foto Aha! - Alexandr Malachovský, ara)

Pracovní kalendář Ivety Bartošové pro tento rok je velice stručný. Většinu času totiž tráví odpočinkem. A když se na pár dní vrátí do reality, opět tvrdí, že je unavená. Ale žít z půjček se přece věčně nedá!

Jak vypadaly uplynulé měsíce u Bartošové? Žádná dřina, ale pohoda, kterou by jí mohli závidět i důchodci na zaslouženém odpočinku. Od května stačila stihnout pobyt v lázních Luhačovice, dovolenou v Itálii, dva krátké pobyty na psychiatrii a v neposlední řadě také dva koncerty, tragické vystoupení v SuperStar a pokus o sebevraždu.

S takovou pracovní morálkou není divu, že je Bartošová pořádně zadlužená a nedokáže se postarat o sebe ani syna Artura. V jejím životě se střídá jen odpočinek a kolaps a na vydělávání peněz jí nezbývá moc času.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Bartošová letos zazpívala s Martuccim na Staroměstském náměstí (2. července) a o týden později ještě zvládla koncert v Jesenici u Prahy. Tím výčet jejich aktivit končí. Z čeho je Iveta neustále unavená? K čemu potřebuje »žena v domácnosti« chůvu? Co pak mají říkat všichni ti, kdo tráví v prácí osm hodin denně?

Zpěvačka, která nejspíš raději spí, než zpívá, přes Facebook vzkázala, že teď odpočívá na bezpečném místě a potřebuje nějaký čas relaxovat. V podobném rozpoložení je už ale několik měsíců a nejsou za ní vidět žádné výsledky. „Já svoji kariéru nekončím, jen si dávám pauzu, abych si od všeho odpočinula. Ještě jsem neřekla svoje poslední slovo. Já se vrátím,“ napsala 29. června.

Pokud se Iveta hroutí z odpočinku, jak asi zvládne období, až jednou bude muset skutečně pracovat? Martucci se svými platebními kartami při ní nemusí stát věčně. Pokud Iveta míní odehrát dva koncerty ročně, své životní výdaje tím nepokryje.



Přečtěte si
8bc5
19. 8. 2011 • 13:27

Váš slovník je na úrovni nádráž.putiky V.cenové skupiny.To tykání si nechte pro lidi vašeho ražení.!!!!!

janulac
19. 8. 2011 • 12:47

ivoadler
18. 8. 2011 • 16:45

je název článku na mém blogu. Už tenkrát jsem (31. 12. 2009) napsal, že to s ní půjde dolů. Vývoj mi dal za pravdu. Jí by sedělo, kdyby byla blahobytnou maminou, která si z bujnosti sem tam zazpívá. Tuhle šanci měl s veteriářem Hankem a trestuhodně jí zahodila. Když je blbá...

hejhej
18. 8. 2011 • 13:58

Co to meleš.Dům nemá zaplacený,nic si nepostavila.Nepracuje,posílá do bulváru fotky na kterých se kření a pózuje ona.Kdyby s bulvárem nechtěla spolupracovat,tak by denně zprávy nebyly.Iveta je v prvé řadě alkoholička,která si chlast nechce přiznat a z toho vychází její jednání.To nejsou jen noviny,stačí ji vidět v Tv (tam ji nikdo násilím netáhne) jak hloupě odpovídá na otázky.Nikdo tu zpitku nebude otravovat,když ona nebude otravovat svými zprávami.To jsi nepochopil,že je mnoha lidem pro smích a ona si myslí,že je tak "krásná a neodolatelná".Prostě magor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.