Iveta Bartošová: Útěk z nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová: Útěk z nemocnice!

Vysílená Iveta Bartošová
Vysílená Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (45) to nejspíš nebude tak vážné. Ještě v pátek se zdálo, že bojuje o život, ale dnes už byste ji v nemocnici Pod Petřínem nenašli!

Bartošová z nemocnice odešla a není známo, kde se nyní vyskytuje, tvrdí server TN.cz Svým náhlým odchodem opět všechny šokovala, protože rozhodně není ve stavu, kdy by se obešla bez cizí pomoci.

Iveta měla ještě minulý týden oporu v Domenicu Martuccim, který tvrdil, že její odvoz do nemocnice byl unáhlený a vyloučil pokus o sebevraždu. Dnes ovšem oznámil, že se od problematické zpěvačky distancuje a odlétá do Barcelony, kde si chce konečně užívat bez svého dřívějšího »závazku«.

„V nemocnici nevydrží, takže určitě za dva tři dny ji pustí,“ předpověděl další vývoj v životě Bartošové Martucci. Zpěvačka byla už na konci června hospitalizována na psychiatrické klinice, kde vydržela pouhé dva dny. Potom s Martuccim odjela do Itálie.

Pokud se Iveta vrátí do svého domu v Uhříněvsi, před alkoholem ji nikdo neuchrání. Domenico od ní dal po špatných zkušenostech ruce pryč a syn Artur je momentálně na táboře.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
kterej
16. 8. 2011 • 06:43

vyhlásil bych týden bartošová-free zprávy

valysdr
15. 8. 2011 • 22:47

Na Slovensku v jednej inscenácii hovorí sedliak druhému. "Hladujeme" a ten hral ho Króner hovorí "Čo nemáte čo piť". To ma napadlo keď Bartočka vyhlásila, že hladuje.

valysdr
15. 8. 2011 • 22:42

Vyspala sa z opice a je zasa do ďalšej opice relatívne fit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.