Kolegyně Bartošové tvrdí: Opilá byla už jako Adriana v Draculovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kolegyně Bartošové tvrdí: Opilá byla už jako Adriana v Draculovi!

Iveta Bartošová jako Adriana v muzikálu Dracula
Iveta Bartošová jako Adriana v muzikálu Dracula (Petr Novotný/MF DNES/Profimedia.cz.)

Vypadá to, že Iveta Bartošová (45) měla problémy s alkoholem už před osmi lety, když vystupovala v muzikálu Dracula v dvojroli Adriany a Sandry.

„Sama jsem byla několikrát svědkem, jak přišla na představení muzikálu Dracula, který se tehdy vrátil na scénu, opilá. Dokonce jsem viděla, jak se kvůli tomu hádala s otcem svého syna Ladislavem Štaidlem,“ řekla magazínu Aha!+TV jedna ze zpěvaček, která v Draculovi s Bartošovu účinkovala.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

A co na to všechno říká Iveta? „Jasně, já prostě piju a fetuju už dlouho,“ zlehčuje tradičně své problémy.

Iveta Bartošová v současné době pobývá v Itálii, kde si nechala vyšetřit svá játra. Podle zveřejněných výsledků jsou naměřené hodnoty v normě a zpěvačka tak není v ohrožení života.

Podívejte se na Ivetu Bartošovou v muzikálu Dracula!



Přečtěte si
illis
4. 8. 2011 • 21:33

v jejich branži se alkoholu věnuje mnohem víc lidí, než se píše, byla i zrušená představení apod. Ať nechají Ivetu na pokoji, ta si své problémy vyřeší po svém. Hlavně, že její kolegyně si vzpomněla na to, jak byla v alkoholovém opojení při představení. Že pijí jiní, to zřejmě ani nevnímá. Hlavně, že si vzpomněla na Ivetu. Hvězda, ani nenapsali její jméno. Když už něco řeknu, tak se také představím.

cenerentola
2. 8. 2011 • 22:01

no to sice jsem, ale ted je ze me terrona

hejhej
1. 8. 2011 • 17:09

Já jsem v článku nenašla jméno.Tak kdo parazituje na té alkoholické trosce? Kdo se zviditelňuje svými excesy,chlastem a v poslední době přímo debilními zprávami ze svého soukromí je Iveta.Mnoho lidí jí vidělo opiloi při různých vystoupeních,v TV byla taky několikrát opilá.Všichni to vědí,že pije,je ona ten chudák ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.