Problémový reportér Krpač: Boural namol opilý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémový reportér Krpač: Boural namol opilý!

Jitka Obzinová
Jitka Obzinová (Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Minulé úterý ukončila televize Prima spolupráci s reportérem Martinem Krpačem (37), jehož firma Televizní agentura Praha dodávala reportáže do Krimi zpráv a VIP zpráv.

A včera Krpač, jenž údajně terorizoval své podřízené, v opilosti boural.„V úterý nad ránem se vracel namol opilý z oslavy narození svého syna a havaroval. Chtěl utéct před policií, ale ta ho dostihla a zadržela,“ řekla nám jedna z bývalých Krpačových zaměstnankyň.

„Na křižovatce ulic Na Ořechovce a Slunná naboural řidič do dopravního značení a z místa odjel. Policisté ho našli i s vozidlem. Jevil známky podnapilosti, a proto ho vyzvali, aby se podrobil orientační dechové zkoušce. Tu ale odmítl,“ potvrzuje mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Krpače pak hlídka převezla do nemocnice, kde odmítl odběr krve a moči ke zjištění alkoholu. Policie proto začala reportéra stíhat pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až rok vězení, protože nejde o jeho první střet se zákonem.

Když jsme Krpače kontaktovali, zvedl nám telefon, po vznesení dotazu ale zavěsil.

Přečtěte si
zadnice
20. 7. 2011 • 14:07

... tak nemá "hrozit" až rok vězení, ale má ho dostat. Ostatní opilci by sito příště hodně rozmýšleli!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.