Pirát Trpišovský znovu řádil na D1! A dostal přes ústa... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pirát Trpišovský znovu řádil na D1! A dostal přes ústa...

Aleš Trpišovský
Aleš Trpišovský (reprofoto TV Prima)

Aleš Trpišovský, přezdívaný pirát z D1, znovu řádil. Tentokrát mu to však tak lehce neprošlo. Řidič vozu, kterého Trpišovský ohrožoval, ho zastavil a nafackoval mu.

Trpišovský nechvalně proslul tím, jak »trestal« řidiče za pomalou jízdu - prudce před nimi brzdil, dokud nezpůsobil nehodu. I přes to, že ho policie už v minulosti za tento trestný čin úmyslného ublížení na zdraví stíhala, Trpišovský, pyšnící se »kmotrovskou« SPZ 2222, si nedal říct a svoji zálibu praktikoval dál.

Jenže podle České televize si tentokrát pirát ke svým zvráceným silničním hrátkám vybral řidiče vozu, který mu pirátský kousek oplatil, Trpišovského vůz značky Aston Martin zastavil a nafackoval mu.

Nejkurióznější na tom je, že kdyby Trpišovský nepodal na muže, jenž mu dal přes ústa, trestní oznámení, na incident by se nejspíš nepřišlo. Až v souvislosti s ním začala policie celý případ šetřit. „Na základě kamerových záznamů jsme zjistili, že řidič vozidla Aston Martin měl konflikt již před jednáním, kdy byl napaden,“ řekl ČT šéf dálničního oddělení policie Mirošovice Miloslav Čihák.

VÍCE O KAUZE PIRÁTA TRPIŠOVSKÉHO ČTĚTE VE ČTVRTEČNÍM TIŠTĚNÉM DENÍKU AHA!




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.