Čejková a Vít se rozvádějí: Rvačka! Musela zasahovat policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čejková a Vít se rozvádějí: Rvačka! Musela zasahovat policie!

Marek Vít má hodně velké svaly. Použil je v neděli večer k útoku na svou paní?
Marek Vít má hodně velké svaly. Použil je v neděli večer k útoku na svou paní? (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Manželská idylka Mirky Čejkové (48) a trestaného fotbalového manažera Marka Víta (40) se zhroutila a naopak se chystá rozvod! Bývalá moderátorka zpráv ČT, Novy i Primy totiž včera obvinila manžela, že ji fyzicky napadl.

V noci z neděle na pondělí skutečně v jejich domě dokonce zasahovala policie a Čejková se nechala odvézt do nemocnice. Vít naopak tvrdí, že si Mirka vše vymyslela...

Zatímco Čejková včera nezvedala mobilní telefon ani nereagovala na zaslané SMS, Vít svou verzi incidentu nabízel velmi ochotně. Když se včera před půlnocí vrátil domů, nestačil se prý divit. Chvíli po příchodu prý zazvonila policie, kterou zavolala jeho žena s tím, že ji strčil a ona upadla.

„Zamkla se v pokoji a řekla, ať jdu otevřít, že je tu policie. Až od nich jsem se dozvěděl, co že jsem jí měl udělat,“ brání se Vít. Čejková si stěžovala na bolest hlavy a nechala se odvézt sanitkou do nemocnice...

„Sbalil jsem si věci, předal klíče od domu jejímu bratrovi a odstěhoval se. Manželka z nemocnice přijela kolem třetí ráno s tím, že musí mít klid na lůžku,“ dodal obviněný útočník.

„Trvám na tom, že jsem na ni nevztáhl ruku, celé to nahrála. Ví, že jsem v podmínce (Vít byl v březnu 2009 ze zdravotních důvodů propuštěn z vězení – pozn. red.) a tohle mi může ublížit,“ tvrdí Vít s tím, že se rozhodl podat žádost o rozvod. O manželských potížích se přitom hovoří již delší dobu...

Čejková před incidentem údajně popíjela na terase. „Já byl střízlivý, ale ona vypadala, jako by si něco dala. Že jsem ji napadl? Vždyť jsem se jí tři měsíce nedotkl ani jako ženy!“ čílí se Vít.

Manžel moderátorky čelil podobnému obvinění už jednou, když jej policie stíhala kvůli údajnému napadení exmanželky Evy Vítové.



Přečtěte si
salamandr1
19. 6. 2011 • 15:04

Bývala hezká, ale nikdy ne chytrá. Šlo to, dokud jen četla zprávy ze čtecícho, jakmile někde promluvila, hned bylo jasné, jak jednoduché má myšlení. Což ostatně ukázala posléze svým sňatkem ve věznici a dalšímu úlety.

salamandr1
19. 6. 2011 • 15:02

Čejda se rozvede a bude hledat nového manžela! Máte všichni šanci, tak se snažte !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.