Zpěvačce Anně K hrozí 20 000 Kč pokuty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačce Anně K hrozí 20 000 Kč pokuty!

Anna K. přijíždí z vedlejší ulice.
Anna K. přijíždí z vedlejší ulice. (MP Praha)

Zpěvačka Anna K. (45) má o potíže postaráno. Minulý týden v centru Prahy způsobila se svým vozem hned několikanásobný dopravní přestupek, a ještě se dostala do potyčky s městským strážníkem.

Zatímco ona si stěžovala na neadekvátní zásah – strážník ji prý surově držel za ruku, kterou má citlivou po nedávné léčbě rakoviny, dopravní odborníci už jí spočítali, jak draho ji pokuta přijde: může ztratit až 4 body a zaplatit 20 000 Kč pokuty!

„Žena couvala na přechodu pro chodce a couvala do jednosměrky, čímž porušila zákaz vjezdu všech vozidel. Rovněž ohrozila ostatní účastníky provozu,“ popsala prohřešky mluvčí pražské městské policie Jana Přikrylová. Policie postoupila přestupek ke správnímu řízení. Zpěvačce hrozí odebrání 4 bodů a pokuta až 20 tisíc korun.

„Jak vysoká sankce nakonec bude, záleží i na tom, jak ona situaci popíše a jak správní orgán posoudí kamerové záběry,“ řekl Aha! pražský dopravní policista.

Zatímco Anna K. tvrdí, že ji při parkování zablokoval jiný vůz, proto prý popojela dopředu a znovu zacouvala na parkovací místo, kamerové záběry ukazují, že přijela z vedlejší Rytířské ulice, najela si a teprve pak začala couvat do protisměrné Perlové ulice...



Přečtěte si
snufina
4. 6. 2011 • 15:10

Kdyby se chovala normálně!!! a ne jako namyšlená celebrita, necouvala do jednosměrky ( poslat na přezkoušení - testy) a dovolí si říci policajtovi, že spěchá. Nehoráznost, ale od namyšlené a arogantní "slepice" nelze více očekávat. Kdyby se chovala jak má, nebyl by důvod ji chytat za ruku(bolavou) Není v popisu práce policajtů, aby si dávali pozor jak člověka který udělal přestupek a utíká zachytit. Je to její věc, tudíž ji patří pokuta, odebrání bodů a znovu tety. Je známá, že je nedochvilná, arogantní, tak si zásah policistů zaslouží!!!!!

spulinka
1. 6. 2011 • 13:18

zvlášť když je všude kamerový systém, který z té lži usvědčí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.