Krvavý šrám pod okem Dejdara: Zranil se v parku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krvavý šrám pod okem Dejdara: Zranil se v parku!

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Aha! – Marek Pátek)

Herec Martin Dejdar (46), který před rokem ukončil spolupráci s Novou a oblíbeným sitcomem Comeback, se musí snažit a ohánět, aby uživil sebe a svou rodinu.

A tak ho čeká hned několik projektů – bude porotcovat v soutěži ČS má talent a dostal roli v  připravovaném muzikálu Janka Ledeckého.

„Comeback skončil už před rokem a já samozřejmě potřebuju práci, musím vydělávat.“ Dá se skloubit porotcování a muzikál, neobjeví se obojí ve stejném termínu?

„Určitě se to dá skloubit, my s Talentem končíme poslední víkend v listopadu, a pak teprve začne muzikál.“ Vtipkoval jste o tom, že při prvních nácvicích s Jankem Ledeckým došlo ke zranění na vaší tváří.

Co se opravdu stalo?„Nic vážného, šel jsem v parku a esemeskoval a při té nepozornosti mě do tváře šlehla větev stromu. Až doma jsem zjistil, že tam mám krev.“



Přečtěte si
ivoadler
3. 6. 2011 • 17:23

Má co chtěl. Viz můj nedávný článek Kinematografie na výše uvedeném blogu. Taky jeden neúspěšný filmový podnikatel (po Pomejem). Myslel si, že udělá díru do světa, bl.bec.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.