Bavič Martin Dejdar: Opilý sedl za volant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bavič Martin Dejdar: Opilý sedl za volant!

Martin Dejdar vyšel z restaurace, a protože vypil pár panáků, zavolal si na cestu domů službu S.O.S. drink.
Martin Dejdar vyšel z restaurace, a protože vypil pár panáků, zavolal si na cestu domů službu S.O.S. drink. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Herec a bavič Martin Dejdar (46) řídil opilý!

Herec, o němž je známo, že je nadšeným hokejovým fanouškem, se rozhodl oslavit bronz z mistrovství světa společně s hokejovými reprezentanty. Proč by také ne?!

Vždyť coby představitel seriálového hokejisty Jana Krola byl přece Jágrovým spoluhráčem! Dorazil proto za nimi do Café Svatého Václava – a tam si kluci rozhodně nepřipíjeli sodovkou. Když se Martin rozhodl, že je čas vrátit se domů, uvědomil si, že nemůže řídit.

Zavolal si proto vůz služby S.O.S. drink, jenže pro auto musel do podzemní garáže a za každou cenu s ním chtěl vyjet na Václavské náměstí sám. Sedl si proto za volant a profesionálnímu šoférovi vůz předal až venku.

Jako by nevěděl, že v podnapilém stavu se s vozem ani popojíždět nesmí... Nebo se snad bál, že by mu střízlivý řidič jeho pidiauto v podzemí poškrábal?!



Přečtěte si
snufina
23. 5. 2011 • 16:08

Dejdar dělá ze sebe hvězdu, když se ale směje, je jak Bohdalová,"hubu" dokořán. Vystupuje jako když pobral moudro, na pořad na Primě, kde bude v porotě se nebudu dívat jenom kvůli němu. Prostě mi není sympatický, na Nově holt neuspěl, tak leze tam, kde dostane prachy, je jako prodejná dě..a.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.