Vít Bárta je už zralý na Chocholouška: Domů nosí hovínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vít Bárta je už zralý na Chocholouška: Domů nosí hovínka!

Vít Bárta se snaží křečovitě vtipkovat.
Vít Bárta se snaží křečovitě vtipkovat. (Aha! – Alexandr Malachovský)

»Mele« z posledního, nebo se jen snaží rádoby vtípky odvést pozornost od žumpy problémů, v nichž se sám topí? Poté, co byly zveřejněny nahrávky, kde se Bárta chvástá, že mu prezident Klaus v podstatě zobe z ruky, začal Bárta chrlit z velké části zcela scestné informace, nad kterými zůstává rozum stát.

Pominemeli prohlášení, že prý žvatlal na Klausovu adresu v opilosti, jsou tu i mnohem zajímavější perličky...

Formální šéf »véčkařů« Radek John s Bártou po všech skandálech pořád počítá – v exministrovi dopravy vidí schopného stranického vyjednavače. Ale Vít Bárta mu to popravdě moc neulehčuje, když se svoji nezáviděníhodnou situaci až křečovitým způsobem snaží odlehčit.

Na internetu začal teď publikovat své nápady a názory, které opravdu nemají s chováním seriózního politika nic společného. Kromě napadání politických protivníků i novinářů se svěřuje také s zcela nesmyslnými věcmi. Posuďte sami.

O nošení hovínek

„VV jsou naprosto transparentní, a proto hlásím selhání. V poledne jsem venčil psy a při tom jsem telefonoval s novináři. Pes koná potřebu, já si beru pytlík na exkrementy, s novinářem se loučím a... přijdu domů, ještě telefonuju a pytlík v ruce. Pardon.“

Básnička o Kočí

„Kočí natočía obskočí všeco VV vytočía jako vždyMfD naskočí!“

Pojďte si zarepovat!

„Vím, že mám kreativní fanoušky, a proto bych vás vyzval k takovému malému nápadu, co zkusit zremizovat, zrepovat současné i minulé nahrávky zveřejněné v Mladé frontě..? Tento deník nás bude jistě zásobovat i do budoucna nahrávkami namířenými proti mně.“

Zdroj výroků: Facebook


Autor:  ex

Přečtěte si
montevideo
17. 5. 2011 • 17:35

O tom, že to nemá v hlavě v pořádku, svědčí i ten jeho šílený smích při debatách v naprosto nevhodných okamžicích. Je to fakt "ředitel zeměkoule". Hospitalizace nutná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.